Consulent Bijzondere Bijstand

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Westland
Reacties
0
Bekeken
361
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2559 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

zsm

Einddatum

31-03-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

26-11-2015 om 09:00 uur

Organisatie

De afdeling Samenleving (ca. 120 fte) verzorgt de dienstverlening van de Gemeente Westland binnen het sociale domein. Beleid op de terreinen welzijn, sociale zaken, zorg, jeugd en onderwijs; uitvoerende taken op de terreinen zorg en sociale zaken. Met Werkplein Westland is één loket gecreëerd voor vragen op het gebied van inkomen, onderwijs, voortijdig schoolverlaten, schuldhulpverlening en participatie. De gemeente werkt daarbij samen met Werkstroom, het re-integratiebedrijf van SW-bedrijf Patijnenburg.

Op het Werkplein werken twee gemeentelijke teams: Participatie en Inkomen. Team Inkomen (ca. 25 fte) omvat de volgende functies: consulenten Participatiewet (incl. IOAW/IOAZ), Bbz-consulenten, toetsing, Terugvordering & Verhaal, Inburgering en administratieve ondersteuning. Het team werkt nauw samen met de andere collega’s binnen de afdeling: beleids- en kwaliteitsadviseurs, zorgconsulenten en de Sociale Kern Teams.

Opdracht

Binnen team Inkomen is o.a. de afhandeling belegd van aanvragen bijzondere bijstand. Omdat het team vanaf november te maken krijgt met enkele nieuwe bijzondere bijstand regelingen (met terugwerkende kracht), zijn we op zoek naar een collega die ons tijdelijk kan versterken. De opdracht behelst het behandelen van aanvragen bijzondere bijstand van uitkeringsgerechtigden.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als consulent inkomen / sociale zaken in de afgelopen 5 jaar

  • Aantoonbare kennis van GWS4ALL

  • Aantoonbare kennis van de Participatiewet, met name bijzondere bijstand

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten