Kwartiermaker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Hattem
Reacties
3
Bekeken
732
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2538 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

02-12-2015

Einddatum

01-01-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

25-11-2015 om 12:00

Hattem is op zoek naar een spin in het web op het gebied van het Kulturhus/Zwembad. Bij zowel het zwembad als het Kulturhus is een nieuw bestuur aangetreden. Zij hebben de opgave om de exploitaties van de beide complexen te verbeteren.

We zoeken een kwartiermaker die een ondersteunde rol heeft vanuit de gemeente en een aanspreekpunt vormt voor de beide stichtingen. Je maakt de verschillende raakvlakken inzichtelijk maakt, rapporteert hierover en bereidt besluitvorming voor.
Je haalt informatie op bij betrokken partijen en brengt deze in beeld. Waar nodig werk je deze uit in de vorm van rapportages.
We zoeken iemand die gemakkelijk met alle partijen communiceert, oog heeft voor de verschillende belangen, en hen stimuleert in hun eigen rol verantwoordelijkheid te nemen.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een allround kwartiermaker die affiniteit en ervaring heeft met Kulturhus/Zwembad projecten. Je bent flexibel, nauwkeurig en werkt met en creƫert overzicht.

 • minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, met exploitaties van maatschappelijk vastgoed en complexe projecten waar sprake is van meerdere partijen/organisaties.

 • een afgeronde opleiding en/ of cursus op het vakgebied projectmanagement

 • aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding

 • aantoonbaar werkzaam geweest, in de afgelopen 8 jaar, als projectleider/ kwartiermaker binnen minimaal 3 verschillende gemeente.

 • minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar als manager met de ontwikkeling van sport/cultuur accommodaties

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  23-11-2015 14:19
  Plaats
  Hengelo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-11-2015 20:38
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  24-11-2015 13:31
  Plaats
  Leeuwarden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten