Toezichthouder UAV

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
480
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2497 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

30-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

25-11-2015 om 12:00 uur

Voor het Ingenieursbureau zoekt de gemeente tijdelijk een Toezichthouder UAV (Medewerker toezicht IV)

De werkplek
Als vertegenwoordiger van de opdrachtgever houdt je toezicht op technische werkzaamheden op het gebied van o.a. riolering en wegverhardingen. In samenwerking met een ervaren contractmanager ben je de oren en ogen op de bouwplaats. Je houdt nauwlettend toezicht en zorgt ervoor dat afgesproken resultaten worden behaald.

De functie
Voor zowel de aannemer als omwonenden ben je het eerste aanspreekpunt op de werkplaats. Je weet welke kwaliteitseisen er aan werken worden gesteld en kan deze bewaken en beoordelen. Je stemt af met de contractmanager of projectleider over te nemen keuzes en het beheren van het projectbudget. Ook bij tegenstrijdige belangen of conflicten blijf je aanspreekbaar en weet je jezelf te beheersen.

Functie eisen

Je beschikt minimaal over een MBO opleiding op het gebied van civiele techniek 2 jaar ervaring in het vakgebied en een aantoonbare kennis van de UAV/ UAV-gc. Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar en beschikt over een flexibele maar daadkrachtige instelling. Ervaring met een besteksadministratie programma is een pre.

  • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als (vertegenwoordiger) opdrachtgever

  • Afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau op het gebied van de GWW / civiele techniek

  • Aantoonbaar kennis van de UAV

  • Aantoonbaar kennis van de UAV-gc

  • Ervaring met het werken met een besteksadministratie programma (GWW)

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten