Gespreksvoerder / Klantmanager Sociaal Domein

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Urk
Reacties
0
Bekeken
497
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

14-12-2015

Einddatum

01-04-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

30-11-2015 om 09:00 uur

De eenheid Dienstverlening (DV)
Je komt te werken bij de eenheid Dienstverlening. Deze eenheid is verantwoordelijk voor de taakvelden jeugd, jeugdzorg, WMO, participatie, burgerzaken, belastingen, communicatie en voorlichting, economie, visserij, recreatie en toerisme, grondverkopen, marktzaken, onderwijs en welzijn, bijzondere wetten, toezicht en handhaving. Het gemeenteportaal is de spil in de organisatie waarin alle klantcontacten plaatsvinden.
Je werkt in een team waarbij integrale samenwerking een vereiste is.
Als belangrijke ontwikkelingen kunnen worden genoemd de transitie binnen het Sociaal Domein, overheid digitaal 2017, de toeristische en economische ontwikkeling van de gemeente Urk.

De functie
Als gespreksvoerder/klantmanager sociaal domein ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet. Het betreft dienstverlenende en ondersteunende werkzaamheden waarvan de behandeling vastligt in wetgeving, procedures en richtlijnen, maar waarbij ook inventiviteit wordt verwacht bij het inschatten en oplossen van problemen. Er wordt direct met externe cliƫnten overlegd en er moet rekening worden gehouden met veranderende omstandigheden en verschillende wensen van deze cliƫnten. In voorkomende gevallen verricht je gespreksvoering op overige relevante terreinen binnen het sociaal domein.
Je werkt in de module Werk en Inkomen van Civision Samenlevingszaken.

Functie eisen

 • Afgeronde bachelor-opleiding, bijvoorbeeld SJH.

 • minimaal een afgeronde MBO opleiding, gericht op juridische en/of pedagogische hulpverlening

 • minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als klantmanager/consulent werk en inkomen in dienst van of gedetacheerd bij een gemeente.

 • Aantoonbare ervaring binnen een gemeente met het voeren van gesprekken binnen de Participatiewet of WWB.

 • Aantoonbare kennis en ervaring met het Microsoftofficepakket.

 • Aantoonbare kennis en ervaring van de wetgeving binnen het sociaal domein, in het bijzonder de Participatiewet.

 • Aantoonbare kennis en ervaring met SAP applicaties, in het bijzonder de module Werk en Inkomen van Civison Samenlevingszaken.

 • Goede schriftelijk en mondelinge communicatieve vaardigheden.

 • In staat om onder tijdsdruk te werken.

 • Sterk analytisch vermogen.

 • Resultaatgericht met behoud van de relatie.

 • Praktisch, pro-actief en gericht op samenwerking

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten