Senior Front End Developer

Opdrachtgever
Qualogy
Geplaatst op
23-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
37
Status
Gesloten
Referentie
QR3563

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Functie

Senior Front End Developer (QR3563)

Start

2-1-2016, 36 uur per week

Periode

3 mnd+

Omgeving

Amsterdam

Omschrijving

Als Front-end Developer ontwerp, ontwikkel en ondersteun je veelal front-end oplossingen met als doel om zo goed mogelijk te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van (interne) klanten. Je hebt alle ruimte om de kennis en ervaring die je elders hebt opgedaan in te brengen bij het ontwikkelen van functionaliteiten die fundamenteel bijdragen aan de betrouwbare en veilige dienstverlening van het bedrijf aan haar klanten.
Jouw team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van front-end componenten voor onze interne front-end library die gebruikt worden voor de online platforms. Het is jullie uitdaging om met jullie front-end apps content uit het CMS altijd en in alle kanalen te presenteren. Eenduidig design en integratie van content en front-end zijn cruciaal om dit mogelijk te maken.

Je vervult een actieve rol in het ontwerpen, coderen, configureren en samenstellen van een applicatieversie en in het schrijven en uitvoeren van de functionele, integratie en productietesten. Hierin werk je direct samen met de andere Engineers in je team.

Taken

1.Het analyseren van de vraag/behoefte van de ‘klant’ en deze vraag vertalen naar de juiste functionaliteiten;
2.Het ontwerpen, ontwikkelen en/of aanpassen van zeer complexe software applicaties;
3.Het integreren van softwarepakketten, programma's en functionaliteiten op meerdere platforms;
4.In nauwe samenspraak met andere betrokken Engineers zorg dragen voor kwalitatieve implementatie van de applicatie conform plan, het onderhouden van applicaties en het oplossen van problemen.

Daarnaast lever je een concrete bijdrage aan het optimaal doen verlopen van het Scrum proces. Omdat goed teamwerk in onze ogen essentieel is voor het behalen van de beste resultaten vinden we het bovendien erg belangrijk dat je een positieve rol vervult binnen je team.

Omgeving

Je werkt direct samen met circa 3 Engineers in je eigen team aan de content presentatie apps van Nederland. Maar omdat we binnen IT snel de veiligste en meest betrouwbare applicaties ontwikkelen volgens de Agile-Scrum methodiek en op basis van Continuous Delivery Engineer Practices vindt er bovendien continu uitwisseling plaats met andere teams. Dit zorgt voor veel dynamiek en energie in je werk. DevOps Teams zijn teams die voor een periode van tenminste 12 maanden samen werken aan het ontwikkelen en beheren van 1 of meerdere applicaties. Met jouw team werk je aan projecten met de duur van tenminste een jaar. Bij het bedrijf staat het belang van de klant in alles voorop. Zo zorgen wij dat onze klanten altijd juiste en betrouwbare informatie krijgen waardoor zij in staat zijn om de beste financiële beslissingen te nemen. IT is hierin een bepalende factor.

Wij zoeken

Een gedreven en analytische Front-end Developer die in teamverband de beste resultaten wil behalen.
Jij bent iemand die in teamverband altijd tot de beste resultaten wil komen.
Je bent in staat om wensen en behoeftes van gebruikers snel te analyseren en beschikt over de technische vaardigheden om de meest veilige en betrouwbare applicaties te ontwikkelen.
Je voelt je persoonlijk verantwoordelijk voor het doel dat je samen met je team nastreeft, je neemt daar waar nodig het voortouw om je directe collega’s te helpen om het gezamenlijke doel te bereiken en je beschikt over de sociale vaardigheden om deze rol ook te kunnen vervullen.

Daarnaast heb je

 • Een opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond in het veld van Computer Science of Informatica;

 • Tenminste 5 jaar werkervaring in web application development binnen een developmentomgeving van een grote en complexe organisatie;

 • Diepe kennis van HTML5, CSS3, Javascript, AngularJS en AJAX

 • Responsive Design, Javascript Framework Development

 • Version Management, Continuous Integration/Delivery

 • Ervaring met TDD is een pre

 • Ervaring met Agile/Scrum werken in DevOps teams is een pre

Als persoon ben je

 • Een echte teamplayer

 • Sterke communicator

 • Pro-actief en ondernemend

 • Klant gericht

 • Kwaliteit gedreven

Overig

Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Verder ben je in staat om jezelf snel nieuwe technieken eigen te maken

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten