Medium Care Verpleegkundige

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
23-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
298
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS15102

Omschrijving

Afdelingsinformatie

De afdeling Medium Care/RCU Interne Geneeskunde maakt deel uit van de divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie (DIGD) en er werken in totaal ruim 25 vaste medewerkers. MC/IC-verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden werken nauw met elkaar samen. De Medium Care dient als ‘step-up’ functie voor patiënten vanaf de Spoedeisende Hulp of een reguliere zorgafdeling, en heeft een ‘step-down’ functie voor de Intensive Care. Er is op deze afdeling veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is ruime aandacht voor scholing. Naast het Medium Care gedeelte biedt de afdeling plaats aan patiënten die chronisch beademd worden en om verschillende redenen een periode klinisch moeten worden opgenomen (RCU). De combinatie van deze specialismen binnen één afdeling is uniek in Nederland en de afdeling is ook nog volop in ontwikkeling. De komende tijd zal worden uitgebreid van in totaal 6 naar maximaal 15 bedden.

Wij bieden
Een dynamische functie als MC-verpleegkundige op een afdeling in opbouw en ontwikkeling waarbij persoonlijke inbreng en eigen initiatief worden aangemoedigd en gewaardeerd.

Functiegegevens

Als MC-verpleegkundige verleen je zorg aan alle patiënten die op deze afdeling worden opgenomen. Omdat de afdeling in ontwikkeling is, zoeken we specifiek naar kandidaten die het leuk vinden om bij te dragen aan verdere ontwikkeling, groei en professionalisering. We hebben een prettig team dat hecht aan open communicatie en persoonlijke inbreng.

Doelgroeppersoon

Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen in het bezit van een MC-diploma met bij voorkeur een jaar werkervaring op een Medium Care afdeling. Heb je echter ervaring op een andere afdeling waar zorg op medium care-niveau geboden wordt, zoals bijvoorbeeld de afdeling Recovery, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

De mogelijkheid op een jaarcontract is aanwezig.

CV eisen Cv zonder referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Indien deze informatie ontbreekt, behoudt zich het recht de aanbieding ter zijde te leggen.

Aanvraag selectiecriteria
Minimaal 1 jaar relevante en recente werkervaring op een MC afdeling of vergelijkbaar. (MUST)
Inhuur o.b.v. deta-vast voor 6 maanden, waarna de kans bestaat om in dienst te treden van UMC Utrecht (MUST)
Kandidaat is in het bezit van een MC diploma. (MUST)
Ervaring in het UMC Utrecht, zo ja manager, functie en afdeling aangeven.

Startdatum 30-11-2015
Einddatum 30-5-2016
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 36
Aanvraagreden opmerkingen Het betreft hier een deta-vast constructie waarbij de kandidaat na 6 maanden kosteloos wordt overgenomen door het UMC

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten