Projectleider

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
23-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
4
Bekeken
1125
Status
Gesloten
Referentie
PP

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Coördinerend /Specialistisch adviseur

Team ON A Vaarwegen van de afdeling PPO Noord-Oost draagt zorg voor het vast en klein variabel onderhoud van de natte infrastructuur van Oost-Nederland. Dit onderhoud is middels prestatiecontracten integraal bij de markt belegd. Contracten worden beheerst met SCB en er wordt beoogt sturing zo veel mogelijk op afstand te laten plaatsvinden.

Beschrijving functie

Als coördinerend adviseur techniek regel je voor de Technisch Manager alle operationele zaken van een prestatiecontract. Daarbij hanteer je een technisch georiënteerde aansturing en draagt zorg voor een efficiënte inzet van toegewezen middelen binnen de voorwaarden van de projectopdracht en betreffende kaderstelling. Er wordt procesmatig geopereerd vanuit een vaktechnische inhoud op het totale aandachtsterrein van de discipline techniek. Vanuit deze rol vindt er technische afstemming plaats tussen beheerder, ON en de technische discipline van het IPM team en afstemming over raakvlakken met de andere disciplines.

De coördinerend adviseur heeft het totaal overzicht van mijlpalen en contractverplichtingen ten aanzien van prestaties en leveringen. Hij stuurt hier op en ziet afwijkingen vroegtijdig aankomen. In overleg met de Technisch Manager bepaalt hij hierin zijn koers. Hij weet hoofd – en bijzaken te scheiden en stuurt aan de hand van risico’s. Hij combineert processturing met inhoudelijke vakkennis.

Typering van de functie

 • het, als resultaatverantwoordelijke, realiseren van de projectopdrachten binnen de overeengekomen kaders (geld, planning, kwaliteit);

 • het zorgen voor een adequate bedrijfsvoering van de projecten (waaronder contract-, kwaliteits- en risicomanagement) en de verantwoording daarvan;

 • het zorgen voor een correcte en maximale inschakeling van de markt;

 • het onderhouden van contacten over afstemming t.b.v. de projectrealisatie en afstemming van raakvlakken;

 • het zorgdragen voor de vastlegging van kennis binnen de dienst/RWS;

Niveau

 • Academisch werk- en denkniveau;

 • Minimaal HBO opgeleid op het gebied van Werktuigbouw/ Elektrotechniek;

 • Ervaring op het gebied van onderhoudsconcepten en Maintenance Engineering

 • Ruime kennis en ervaring op het gebied van beweegbare objecten;

 • kennis van en vaardig met integrale projectleiding van projecten (IPM)

 • vaardig in het organiseren en voeren van kwaliteits-, risico- en contractmanagement;

 • kennis van en inzicht in relevante in- en externe ontwikkelingen en de organisatie en werkwijze van de dienst en de RWS;

 • kennis van wet- en regelgeving en (beleids)kaders.

 • In bezit van VCA

minimaal 5 op het specifieke vakgebied en in een leidinggevende projectfunctie

Competenties
Organisatiesensitiviteit, Onafhankelijkheid, Flexibel gedrag, Klantgerichtheid, Plannen en Organiseren, Samenwerken, Resultaatgericht en Innovatief handelen.

Daarnaast zijn woorden als oplossingsgericht, praktisch en daadkrachtig op jou van toepassing. Je bent prettig in de omgang, to the point en tactisch.

Je zorgt ervoor dat aan de eisen van het prestatiecontract wordt voldaan, bewaakt de tijdige levering van producten en diensten, draagt zorg voor afstemming tussen partijen en voorziet de technisch manager pro-actief van informatie. Daarbij voel je aan wat belangrijk is en wat niet. Bij problemen heb je ideeën hoe ze te lijf te gaan en je stemt dit af met de Technisch Manager. Tijdens de begeleiding van het prestatiecontract werk je intensief samen met de specialistisch adviseurs, de disciplines contract- en omgevingsmanagement en waar nodig de districten.

Je kunt risico’s herkennen, op waarde schatten en er op acteren. Je vindt snel je weg binnen de RWS organisatie en weet aanwezige deskundigheid te betrekken bij het oplossen van problemen. Daarbij zoek je afstemming binnen het projectteam en de districten, de interne klant. Je kent hun belangen en weet daarop in te spelen. Je bent helder en duidelijk over wat wel en niet kan en weet dat goed te verwoorden. Je hanteert in het werk de RWS methodieken en weet het goed te onderbouwen als daarvan moet worden afgeweken.

Start opdracht:1-12-2015
Eind opdracht:1-12-2016 optie tot verlenging 5 keer 1 jaar

Uren per week: 32

Reageren kan tot 27-11-2015 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en excl. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  23-11-2015 14:51
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  24-11-2015 11:49
  Plaats
  Enschede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  24-11-2015 13:07
  Plaats
  BA

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-11-2015 11:28
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten