Projectmedewerker kabels en leidingen

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
23-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Tiel
Reacties
0
Bekeken
562
Status
Gesloten
Referentie
IGB52772378

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectmedewerker kabels en leidingen met ervaring met dijk- en kadeverbeteringsprojecten gerealiseerd volgens een innovatieve contractvorm met systeemgerichte contractbeheersing.

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap.

Het waterschap beheert en onderhoudt circa 1.100 km waterkering in het rivierengebied en is daarmee landelijk gezien een hoofdrolspeler. Met het huidige programma dijkversterking en de toekomstige veiligheidsopgave hoog water ligt er nog veel werk in het verschiet. Het uitvoeren van projecten gebeurt bij het waterschap volgens het principe van integraal projectmanagement. Daarnaast worden marktpartijen, door het toepassen van geïntegreerde contracten, al in een vroegtijdig stadium bij ontwerp en realisatie betrokken. In verband met het ruime werkaanbod zoekt de opdrachtgever een ervaren projectmedewerker Kabels en Leidingen voor de projecten dijkversterking en eventuele andere projecten in de grond-, weg- en waterbouw binnen de afdeling.

U komt te werken binnen de projectenafdeling Weg- en Waterbouw en neemt u deel aan of adviseert in het projectteam. Het projectteam hanteert de IPM-rollensystematiek.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U beoordeelt  tekeningen en plannen, bespreekt kostenramingen, en stemt af met K&L eigenaren.

  • U voert en zet onderzoeken uit onder verantwoordelijkheid van de coördinator kabels en leidingen.

  • U begeleidt deze en weet de resultaten op een juiste wijze te interpreteren ten behoeve van het project, waaronder begeleiding van engineering, fasering en raming verleggingen, opstellen van planningen.

  • U besteedt delen van het werk uit aan externe partijen.

  • U stuurt en controleert mede deze partijen op hun te leveren advieswerk dan wel daadwerkelijk te realiseren producten

Eisen

  • U hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebeid van civiele techniek of vergelijkbaar.

  • U beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectmedewerker kabels en leidingen, bij voorkeur in infrastructurele projecten (weg- en waterbouw) gerealiseerd volgens een innovatieve contractvorm met systeemgerichte contractbeheersing.

  • U hebt kennis van en ervaring op het gebied van planvoorbereiding en realisatie van dijk- en kadeverbeteringsprojecten.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Tiel

Wanneer?

Er zijn 2 functies per direct beschikbaar voor 30 en 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor een periode van een jaar, met een optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór woensdag 2 december aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten