Senior Adviseur AO/IC

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
23-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland
Reacties
0
Bekeken
533
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-949

Omschrijving

Voor een gemeente in de Randstad zoeken wij een Senior Adviseur AO/IC die  inhoudelijke AO/IC expertise gaat inbrengen,  IC op gekozen processen gaat uitvoeren en gaat adviseren m.b.t. de inrichting van AO/IC binnen de gemeentelijke organisatie.
Bestuur en Organisatie adviseert en ondersteunt college, burgemeester, raad, gemeentesecretaris en gemeentelijk MT. Er zijn zeven directies en afdelingen. De afdeling bestuur advisering adviseert inhoudelijk en onafhankelijk het bestuur, gemeentesecretaris en gemeentelijk managementteam. Recente incidenten rond dubbele betalingen en een grote fraude geven aanleiding om met extra inspanning de inrichting en uitvoering van de Administratieve organisatie/interne controle binnen de gemeente te herijken en in te richten. Iedere directeur is verantwoordelijk voor de inrichting en naleving van een goede AO/IC in zijn eigen organisatieonderdeel.
De tijdelijke Taskforce AO/IC heeft als doel het op korte termijn met voorrang uitvoeren van de AO/IC op de 5 belangrijkste bedrijfsprocessen en het doen van aanbevelingen voor borging van de AO/IC in z’n algemeenheid. De Senior Adviseur AO/IC ( Administratieve Organisatie/Interne Controle) maakt onderdeel uit van de Taskforce AO/IC.

Vereisten

Een Registeraccountant (RA) en/of Register Controller opleiding met diploma

Aantoonbare ervaring met toetsen van de opzet van de Administratieve Organisatie en implementatie en uitvoering van de Interne Controle, binnen lokale overheidsorganisaties > 100.000 inwoners

Ervaring met risicomanagement/ integriteitsaspecten binnen de Administratieve Organisatie (AO)
Bij voorkeur over de opleiding kwaliteitsmanagement, LEAN en/of bedrijfskunde
Bij voorkeur het jaar 2015 ervaring opgedaan binnen een 4G gemeente

Competenties

Samenwerken
Omgevingsbewustzijn
Initiatief
Sensitiviteit / inlevingsvermogen

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

 

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten