Coördinerend adviseur techniek

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
338
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

26-11-2015 om 17:00 uur

Als coördinerend adviseur techniek regel je voor de Technisch Manager alle operationele zaken van een prestatiecontract. Daarbij hanteer je een technisch georiënteerde aansturing en draagt zorg voor een efficiënte inzet van toegewezen middelen binnen de voorwaarden van de projectopdracht en betreffende kaderstelling. Er wordt procesmatig geopereerd vanuit een vaktechnische inhoud op het totale aandachtsterrein van de discipline techniek. Vanuit deze rol vindt er technische afstemming plaats tussen beheerder, ON en de technische discipline van het IPM team en afstemming over raakvlakken met de andere disciplines.

De coördinerend adviseur heeft het totaal overzicht van mijlpalen en contractverplichtingen ten aanzien van prestaties en leveringen. Hij stuurt hier op en ziet afwijkingen vroegtijdig aankomen. In overleg met de Technisch Manager bepaalt hij hierin zijn koers. Hij weet hoofd – en bijzaken te scheiden en stuurt aan de hand van risico’s. Hij combineert processturing met inhoudelijke vakkennis.

Typering van de functie

  • het, als resultaatverantwoordelijke, realiseren van de projectopdrachten binnen de overeengekomen kaders (geld, planning, kwaliteit);

  • het zorgen voor een adequate bedrijfsvoering van de projecten (waaronder contract-, kwaliteits- en risicomanagement) en de verantwoording daarvan;

  • het zorgen voor een correcte en maximale inschakeling van de markt;

  • het onderhouden van contacten over afstemming t.b.v. de projectrealisatie en afstemming van raakvlakken;

  • het zorgdragen voor de vastlegging van kennis binnen de dienst/RWS.

Functie eisen

VCA certificering is een vereiste
Minimaal HBO opgeleid op het gebied van Werktuigbouw/ Elektrotechniek
Ervaring op het gebied van onderhoudsconcepten en Maintenance Engineering
Ruime kennis en ervaring op het gebied van beweegbare objecten
Kennis van en vaardig met integrale projectleiding van projecten (IPM
Kennis van en inzicht in relevante in- en externe ontwikkelingen en de organisatie en werkwijze van de dienst en de RWS en RWS prestatie indicatoren
Minimaal 5 jaar werkervaring op het specifieke vakgebied en in een leidinggevende projectfunctie

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten