ProductOwner Informatievoorziening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nijmegen
Reacties
1
Bekeken
572
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

12

Sluitingsdatum

7-12-2015 om 12:00 uur

Er is gekozen om een informatievoorziening te realiseren voor de 7 omgevingsdiensten op basis van een Scrum-aanpak.De ProductOwner (PO) is verantwoordelijk voor de bepaling van de "wat-vraag" bij de realisatie van de informatievoorziening voor de 7 Gelderse Omgevingsdiensten. Dit betekent dat op basis van de wensen van de verschillende stakeholders een samenhangende vraagstelling / opdrachtformulering gemaakt moet worden. Hierbij dienen de belangen onderling afgewogen te worden en bewaakt te worden, zodat de doelstellingen, zoals die in het vastgestelde programmaplan zijn verwoord, worden gerealiseerd.

Stakeholders zijn onder andere: de 7 omgevingsdiensten, de Provincie Gelderland, inhoudelijke experts en een programmamanager. De PO neemt (gedeeltelijk) deel in het Scrum-team. Dit scrumteam bestaat uit 7 personen die het merendeel van het uitvoerende werk doen om te komen tot realisatie van waardetoevoegende producten. De PO zorgt iedere drie weken voor een pakket met, door het scrumteam te realiseren, producten. De acceptatie van de op te leveren producten is tevens een taak van de PO. Na acceptatie van producten bereidt de PO de besluitvorming voor door de stuurgroep.

Standplaats: ​Verschillende lokaties in Gelderland. Zwaartepunt: Nijmegen en Ede

Functie eisen

WO opleiding op het terrein van Ruimtelijke ordening en / of bedrijfs-/ bestuurskunde.
Minimaal 1 jaar werkervaring bij een Regionale uitvoeringsdienst in management/-management-adviesrol. Tevens ervaring met het werken binnen een provinciale overheid op het terrein van Bouwen / Milieu.
Inhoudelijke kennis op het terrein van wet- en regelgeving op het terrein van Milieu (vergunningverlening en handhaving), inclusief landelijke ontwikkelingen op dit terrein.
Ruime kennis en ervaring op het terrein van (implementatie van) ICT / informatievoorziening bij RUD's.
Ervaring met scrum projecten in de rol van ProjectOwner.
Je bent staat om inhoudelijk overzicht te houden over de gewenste koers en daarbij rekening te houden met de verschillende belangen. Dat vraagt om een grote inhoudelijke kennis en uitgebreide vaardigheden om verschillende belangen onderling af te wegen. De kandidaat moet namelijk in staat zijn om verschillende partijen inhoudelijk (waar mogelijk) op één lijn te brengen en waar dit niet mogelijk is gefundeerde keuzen te maken in het ontwikkelproces.
Er wordt om die reden gevraagd om een autoriteit op het VTH proces bij Omgevingsdiensten waarbij grote affiniteit bestaat met bestuurlijke-/ management-issues om resultaten te kunnen boeken.

Wensen

Ervaring met implementaties van informatiesystemen bij Omgevingsdiensten, bij voorkeur op het gebied van Workflow, Zaaksystemen, documentinformatiesystemen.
Kennis van de markt (leveranciers systemen).
Kennis en ervaring met het werken in een bestuurlijk en politiek complexe omgeving.
Ervaring in het milieu-domein met vergunningverlening en handhaving.
Ervaring binnen Omgevingsdiensten die inhoudelijk samenwerken op het terrein van vergunningverlening / handhaving.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-11-2015 16:30
  Plaats
  Bettystown

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten