Enterprise Architect

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
23-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
35
Status
Gesloten
Referentie
1320

Omschrijving

Rol

Enterprise Architect

Werkniveau

Senior

Locatie

Gouda

Startdatum

Zo snel mogelijk

Einddatum

31-05-2016

Aantal uren per week

36 uur

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum

26-11-2015

PROJECTINFORMATIE

Binnen DJI is SSC-I de ICT-uitvoeringsorganisatie voor beheer en projecten. SSC-I is bezig om naast DJI ook diensten te leveren aan andere V&J - en Rijksoverheid organisaties. De opdracht omvat:

 1. Opstellen SSC-I cloudstrategie

SSC-I heeft een private cloud met multi-tenancy operationeel en wil deze inzetten voor meerdere V&J - en Rijksoverheid organisaties. Voor het opzetten van multi-tenancy clouddiensten dient er een SSC-I cloudstrategie te worden opgesteld. Deze dient in lijn te zijn met de doelarchitectuur Rijkscloud en de V&J cloudstrategie die zijn vastgesteld.

 1. Visie op SaaS clouddiensten

In de SSC-I cloudstrategie dient er ook een visie te worden uitgewerkt voor het leveren van SaaS clouddiensten binnen de Rijksoverheid. Dit is een opdracht die SSC-I heeft aangenomen vanuit het Rijksbrede programma Rijkscloud.

 1. Updaten Enterprise Architectuur SSC-I

De CTO-Office is verantwoordelijk voor de SSC-I Enterprise Architectuur, inclusief de SSC-I target architectuur. De Enterprise Architectuur dient te worden geupdate. Er is veel basismateriaal al uitgewerkt en dat moet worden uitgewerkt/samengebracht in de SSC-I Enterprise Architectuur.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

 • Kennis van TOGAF 9.x en Archimate is een must.

 • Ervaring met de architectuurtool Archi is een prĂ©.

 • Bewezen ervaring binnen grote overheidsorganisaties.

GEDRAGSKENMERKEN

 • Resultaatgerichtheid: op korte termijn moet een eerste globale EA opgeleverd worden en die moet gaandeweg, bv. aan de hand van specifieke casussen verder worden uitgewerkt en ingevuld. Het behalen van zichtbare resultaten is essentieel, langdurig broeden op mooie plannen is ongewenst.

 • Sterke communicatieve vaardigheden: het management moet meegenomen worden bij de inrichting van de EA en de keuzes die daarvoor nodig zijn. Het weergeven van de EA in eenvoudige platen en het mondeling toelichten daarvan is essentieel. Afstemming met interne architecten en de back office is noodzakelijk voor een breed gedragen EA.

 • Zelfstandigheid/senioriteit: de staande organisatie heeft behoefte aan iemand die zelfstandig aan de slag kan en beschikt over senioriteit.

EXTRA INFORMATIE

 • DJI vergoedt geen reis- en verblijfskosten, ook geen dienstreizen,

 • Kandidaten die in vaste dienst zijn geweest bij DJI mogen binnen twee jaar niet aangeboden worden.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten