Adviseur primaire bedrijfsprocessen JGZ

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
100
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
414
Status
Gesloten
Referentie
20118216

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118216 Tijdelijke inhuur

Voor de Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Adviseur primaire bedrijfsprocessen JGZ

Profiel organisatie

De GGD Amsterdam is de grootste en oudste geneeskundige en gezondheidsdienst van Nederland en biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van de openbare gezondheidszorg. De GGD werkt met ongeveer 1200 GGD professionals, voor de gemeenten Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Diemen en Aalsmeer. Bij deze gemeenten wonen in totaal ongeveer 900.000 inwoners.

De GGD Amsterdam organiseert de ziektepreventie, gezondheidsbevordering en interventies en wil gezondheidswinst boeken om bovenstaand doel te realiseren. De dienstverlening en samenwerking met de partners op dit vlak moeten aan de volgende eisen voldoen: zelfredzaamheid en aansluiting bij de beleving van individuele burgers, brede oriëntatie op factoren die gezondheid meebepalen, inzet op sociaaleconomische factoren, samenwerken en regisseren, gezondheid inwoners op de voet volgen en signalering, toeleiding en preventie van publieke gezondheid. De GGD heeft een regionaal werkgebied. Er wordt nauw samengewerkt met alle clusters binnen de gemeente en stadsdelen. Buitengemeentelijk heeft de GGD diverse samenwerkingspartners waaronder GGZ-instellingen, scholen maatschappelijke dienstverlening, politie en justitie.

Profiel afdeling

De Afdeling Jeugdgezondheidzorg (JGZ) bestaat uit ca. 400 enthousiaste medewerkers in diverse disciplines zoals artsen, verpleegkundigen, logopedisten en heeft als doelstelling het bevorderen en beschermen van de gezondheidszorg in een multiculturele samenleving die de grootste stad (inclusief regio) van Nederland rijk is.
Per 2015 is de JGZ organisatie als gevolg van de transitie Jeugd gewijzigd. Binnen Amsterdam zijn er per 2015 27 Ouder- en Kindteams (OKT). Deze teams zijn ontstaan uit een samenwerkingsvorm van 24 organisaties. Binnen GR Amstelland zijn er diverse JGZ locaties, deze zijn gelieerd aan de Sociale Teams van de diverse gemeenten in Amstelland. Elke JGZ locatie in Amsterdam en Amstelland is hét laagdrempelige en outreachende centrum rond opvoeden, opgroeien en preventieve gezondheidszorg voor alle ouders en jeugdigen. Vanuit het OKC in Amsterdam werken Ouder- en Kindteams. Jeugdgezondheidszorg is onderdeel van deze Ouder- en Kindteams. De uitvoerende taken vinden plaats vanuit 35 over de gehele stad (inclusief regio) verspreide locaties.

Profiel opdracht

De adviseur primaire bedrijfsprocessen JGZ is projectleider van het project Optimaliseren planproces, geeft hiërarchisch leiding aan de planners en stuurt de functioneel beheerders aan.

De werkzaamheden betreffen het verder optimaliseren en implementeren van het planproces JGZ, verder ontwikkelen van stuurinformatie, trekker van diverse werkgroepen t.a.v. verbetering primaire bedrijfsprocessen JGZ, coördineren van functioneel applicatiebeheer, ontwikkelingen van JGZ processen doorvoeren in de gebruikte applicaties zoals DD JGZ en Diver, JGZ vertegenwoordigen in diverse landelijke overleggen t.a.v. specifieke JGZ applicaties, borgen van key users, hiërarchische aansturing planners en verder structuren van het werkpakket van de planners.

Functie eisen

 1. U beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 2. U beschikt over de volgende certificaten: Prince2 practitioner, ITIL en LSS.

 3. U heeft de afgelopen 8 jaar minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan binnen de JGZ.

 4. U heeft de afgelopen 8 jaar minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met verandermanagement.

 5. U dient kennis te hebben van planprocessen en van digitaal dossier JGZ.

 6. U dient in de afgelopen 8 jaar minimaal 2 jaar ervaring te hebben met verbeterprocessen.

 7. U dient te beschikken over een Leansixsigma certificaat.

 8. U dient de afgelopen 8 jaar minimaal 2 jaar ervaring te hebben op het gebied van Functioneel beheer.

Competenties

Leidinggeven, projectmanagement, analytisch vermogen, samenwerken, motiverend, oplossend vermogen, goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, resultaatgericht, organisatiesensitiviteit

Functie wensen

 1. U beschikt minimaal over een technische/bedrijfskundige HBO opleiding.

 2. U heeft in de afgelopen 8 jaar, kennis van BI tool Diver opgedaan.

 3. U heeft in de afgelopen 8 jaar, kennis opgedaan van planproces Jeugdgezondheidszorg

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

01-01-2016

Duur

01-01-2017

Optie op verlenging

-

Inzet

36 uur per week

Tarief

max € 100,00

Sluitingsdatum

30-11-2015

Sluitingstijd

09:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten