Project Manager met goede kennis van SAP APO

Opdrachtgever
Amoria Bond
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Antwerpen
Reacties
2
Bekeken
496
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 30 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten

Omschrijving

Project Manager met goede kennis van SAP APO - 12 maanden contract - Antwerpen, Belgie
Project Manager, SAP, SAP APO, SAP SCM, Supply Chain, Nederlands en Engels

Amoria Bond is op zoek naar een gedreven SAP en APO module specialist met goede project management vaardigheden voor een van onze klanten in Antwerpen. Het doel voor de project manager is de verbeteringsvoorstellen binnen de supply chain te implementeren, coördineren maar ook effectief zelf zaken oplossen. De SAP APO project manager zal leiding geven aan het project voor onder andere planning stabilisatie, master date optimalisatie en een verbetering van de vraag en aanbod in de supply chain. De project manager moet vloeiend in Nederlands en Engels zijn voor deze rol.

De startdatum voor deze rol is zo spoedig mogelijk met een lengte van 12 maanden. Er is een goede kans op verlenging na deze periode. De locatie is Antwerpen en het gaat om een fulltime rol. Het tarief is momenteel open omdat de klant zoekt naar een geschikte kandidaat met de juiste vaardigheden. Wanneer er meerdere geschikte kandidaten zijn kan het tarief doorslaggevend zijn.

KEY SKILLS: Project Manager, SAP, SAP APO, SAP SCM, Supply Chain, Nederlands en Engels

Wij bieden een zeer interessante positie bij een key klant van ons. Geïnteresseerd? Zend zo spoedig mogelijk een CV in Word bestand!

Amoria Bond is een onafhankelijk Recruitment Bureau en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving- & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoelt om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  25-11-2015 11:18
  Plaats
  Zevenaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-11-2015 13:45
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten