Technisch Applicatiebeheerder GIS

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
1
Bekeken
486
Status
Gesloten
Referentie
30151485

Omschrijving

Technisch Applicatiebeheerder GIS

Afdelingsinformatie
Binnen de organisatie is de afdeling ICT verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van effectieve en efficiënte informatievoorziening. In het dagelijkse werk van alle collega’s speelt ICT een belangrijke rol. Daarnaast zit ICT zit ook in onze diensten en onze netten. Denk hierbij aan GIS en GEO, maar ook klantenportals en digitale rotondes met aannemers.
Binnen het klantcluster Infra Services/Asset Management zijn drie beheerteams en twee vernieuwingsteams ondergebracht. Het beheerteam GIS basissystemen bestaat uit 15 collega’s en verzorgt het functionele applicatiebeheer van alle GIS systemen van de organisatie.

Dagelijkse werkzaamheden
Als technisch applicatiebeheerder GIS ben je de intermediair tussen de functioneel beheer, applicatiebeheer, de leverancier (Smallworld) en het extern uitbestede technisch beheer voor het domein GIS (geografische informatiesysteem).
Je monitort de systeemprestaties, grijpt in bij afwijkingen en issues. Een ander onderdeel van je werk is het deelnemen aan projecten waarbij de inrichting wordt bepaald en je bereidt releases voor. Daarbij plan je onderhoudsactiviteiten ten behoeve van het onderhoudsplan en de releasekalender.
Tot slot ben je verantwoordelijk voor de betreffende documentatie en performance- en capaciteitsmeting van de systemen.

Functie-eisen
Om in deze functie te kunnen excelleren, heb je een opleiding HBO ICT afgerond. Daarnaast heb je 2 jaar ervaring in een functie als technisch applicatiebeheerder. Onze ideale kandidaat heeft kennis van Smallworld en Citrix. Een pré is als je kennis van en ervaring met Viewers, Klic, Java en .Net en ITIL hebt.

Je bent gedreven en zelfstandig en je ziet uitdaging in de techniek. Daarnaast kun je goed omgaan met mensen en weet je anderen mee te krijgen in jouw plannen.
Tot slot is beheersing van de Engelse taal vereist voor deze functie. De voertaal binnen het bedrijf is Nederlands.

Bijzonderheden
Voor deze functie zoeken we iemand die uiteindelijk in dienst komt van het bedrijf. We willen daarom iemand een deta-vast constructie bieden. We zoeken iemand die bijvoorbeeld voor een half jaar of een jaar als externe ingehuurd wordt binnen het bedrijf om daarna een dienstverband binnen bedrijf te krijgen.

Omdat we weten dat ervaring op het gebied van GIS erg schaars is, willen we op deze manier investeren in een kandidaat. Hij/zij zal de eerste periode intern binnen getraind en opgeleid worden. Hiervoor is het wel belangrijk dat de kandidaat al de juiste basis heeft. De ervaring als technisch applicatiebeheerder, is daarom echt een must (goede operating en netwerkkennis is basis). Daarnaast moet je als persoon iemand zijn die de ambitie heeft om zijn kennis te vergroten en bereid is om te investeren (tijd en energie) in training en opleiding. Iemand moet enthousiast en gedreven zijn. Vanwege de investering die we vanuit het bedrijf doen, zoeken we echt iemand die dit voor lange tijd wil doen. Loyaliteit is hierin belangrijk.

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor vrijdag 28 november 17:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    25-11-2015 10:18
    Plaats
    Ede

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten