Medior Adviseur AO/IC

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland
Reacties
0
Bekeken
370
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-963

Omschrijving

Voor een 100.000+ gemeente in Noord Holland zijn wij op zoek naar een Medior Adviseur AO/IC die zal deelnemen aan de Taskforce AO/IC en hierin inhoudelijke AO/IC expertise zal inbrengen, IC op gekozen processen zal uitvoeren en adviezen zal uitbrengen m.b.t. de inrichting van AO/IC binnen de organisatie.

De tijdelijke Taskforce AO/IC heeft als doel het op korte termijn met voorrang uitvoeren van de AO/IC op de 5 belangrijkste bedrijfsprocessen en het doen van aanbevelingen voor borging van de AO/IC in z’n algemeenheid. De Senior Adviseur AO/IC ( Administratieve Organisatie/Interne Controle) maakt onderdeel uit van de Taskforce AO/IC.

Vereisten

Aantoonbare ervaring met toetsen van de opzet van de Administratieve Organisatie en implementatie en uitvoering van de Interne Controle, binnen lokale overheidsorganisaties > 100.000 inwoners

Ervaring met risicomanagement/integriteitsaspecten binnen de Administratieve Organisatie (AO)

Een Registeraccountant (RA) en/of Register Controller opleiding met diploma

Afgelopen 2 jaar binnen een G4 gemeente gewerkt

Competenties

Samenwerken
Omgevingsbewustzijn
Initiatief
Sensitiviteit / inlevingsvermogen

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

 

 

 

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten