diagnostics toolset engineer/Requirements/Test Engineer te Eindhoven

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
297
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. We hebben 1 kandidaat aangeboden bij onze klant. Deze kandidaat is inmiddels geinformeerd.


Omschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Eindhoven zijn we op zoek naar een diagnostics toolset engineer .

Functieomschrijving

Als diagnostics toolset engineer ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het beheren, ontwerpen, onderhouden en construeren van het diagnose platform, zowel hardware als software voor de DAVIE diagnose tool (Diagnostic and Programing tool). Het doel hiervan is om een platform te bieden om de hele organisatie te ondersteunen met optimale diagnose-, test- en programmeerfuncties, -tools en -kennis. En dit zowel voor alle service- en productieafdelingen, alsook voor productontwikkeling en speciale toepassingen.

In het V-cycle ontwikkel proces (klant wensen, design, implementatie, verification en validatie) zal je focus liggen op de (system, integration & component) software testen inclusief rapportage, initieel probleem analyse inclusief probleem rapportage en zal je op al deze taken je kennis en kunde moeten inzetten om de toolfoundation test fase adequaat af te ronden en het system te overhandigen aan de systeem validatie groep. Dit vereist een intensieve en goede samenwerking met de collega’s van betrokken externe afdelingen en leveranciers.

In deze functie rapporteer je aan de Diagnostic Toolset Manager.

Functieprofiel

Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een opleiding op HBO/WO niveau informatica. Minimaal 5 jaar vakinhoudelijke en specialiseerde kennis op het gebied van software testen (eventueel in automotive industrie).

Een goede beheersing van de Engelse taal is een must. Jouw ervaring met het testen van software componenten en systemen, kennis/ervaring met het opzetten van automatisch software testomgeving, ervaring in het vertalen van requirements in testcases en kennis van SW test processen zijn in ruime mate zichtbaar op jouw CV. Tot slot ben je communicatief, besluit- en sociaal vaardig en in staat op alle niveaus te acteren.

Key-skills

 • Aantoonbare system and component software testing skills

 • Software programming/testing skills tbv software testing

 • Deelnemen aan requirements engineering team ivm testability

 • Instaat om vertalen van requirements in nieuwe test-cases

 • Ervaring met het opzetten van automatisch test omgeving (GUI test tools)

 • Ervaring met testen van SW applicaties op Windows PCs

 • Ervaring met test case en probleem rapportage administratie tools

 • ISTQB foundation level

Rol

Requirements/test engineer.

Deadline

26-11 12:00

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

12-02-2016

Perc. inzet

95%

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  24-11-2015 14:45
  Plaats
  enschede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten