Sr. Marketeer Loyaliteit

Opdrachtgever
YouzQ B.V.
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Middelburg
Reacties
6
Bekeken
408
Status
Gesloten

Omschrijving

Beste kandidaat,

Voor onze klant in Middelburg zijn wij per direct opzoek naar een geschikte kandidaat voor het onderstaande profiel.

Gelieve bij interesse te reageren met een korte motivatie, actueel CV, all-in uurtarief en eventuele vakantieplannen.

Onderstaande alle informatie met betrekking tot de functie.

Functie: Sr. Marketeer - Loyaliteit

Context

De Sr. Marketeer werkt op tijdelijke basis vanuit de afdeling Product-, Marktmanagement & Sales (PMS), welke verantwoordelijk is voor de Marketingstrategie van de Business Unit Retail. Vanuit de Marketingstrategie is de behoefte ontstaan alle activiteiten op gebied van retentie, klantbehoud en loyaliteit beter te kaderen. Van de Sr. Marketeer wordt verwacht een loyaliteitsstrategie op te leveren welke past binnen de Customer Life Cycle, die Retail vanaf 2016 als vertrekpunt hanteert voor de Marketingstrategie. De Sr. Marketeer werkt hierbij in nauwe samenwerking met de Marktmanagers zodat overdracht en uitvoering van de loyaliteitsstrategie naadloos op elkaar aansluit. Na oplevering van het plan zal de Sr. Marketeer de implementatie van tenminste de eerste fase begeleiden, welke in Q2 2016 gerealiseerd zal moeten zijn..

Profiel Sr. Marketeer

In de rol van Sr. Marketeer verras en beloon je onze klanten door bewuste en onbewuste behoeften en drijfveren van klanten door te vertalen naar de loyaliteitsstrategie. Je krijgt er energie van om je te verdiepen in hun intrinsieke drijfveren en kan deze vertalen naar strategische en operationele keuzes voor de organisatie. Relevante thema’s zijn: Customer Experience, Customer Life Cycle, klantgedreven cultuur, klantbehoeften en -drijfveren.

Kerntaken

In de rol van Sr. Marketeer zorg je ervoor dat alles wat klanten van ons verwachten ook wordt waar gemaakt of zelfs wordt overtroffen. Daarmee bouw je aan klantloyaliteit.

Je zet de loyaliteitsstrategie op en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling naar een cultuur waarbij de klantbehoefte centraal staat. Jouw bijdrage zorgt ook voor het verbeteren van alles wat klanten van ons ervaren. Van brieven tot campagnes, van productontwikkeling tot productperformances en gebruiksvriendelijkheid.

 • Het ontwikkelen van een loyaliteitsprogramma voor de consumenten klanten van de klant. De opdracht zal bestaan uit twee verschillende onderdelen: het schrijven van een plan voor de loyaliteitsaanpak en de daadwerkelijke implementatie van dit plan.

 • In een eerste onderzoek zijn 3 verschillende opties (van algemeen klantenplatform met loyaliteitsacties tot een klant specifiek spaarpuntenprogramma) geselecteerd, die als startpunt dienen voor deze opdracht. Op basis van deze opties zal in het eerste deel van de opdracht een plan moeten worden ontwikkeld. Dit plan moet een aanpak beschrijven die aansluit op de behoefte van onze klanten (relevantie) en passen binnen de strategie en visie van de klant.

 • De beschreven aanpak zal breed gedragen moeten worden, waardoor nauwe samenwerking en afstemming met ICT, Customer Operations, Product- Markt en Channelmanagement en Marketing Communicatie noodzakelijk is. Na goedkeuring door het MT zal direct gestart worden met de implementatie van het loyaliteitsplan. Aan het begin van Q2 2016 zal (de eerste fase van) het programma moeten staan, zodat het gecommuniceerd kan worden in de campagne in het Voorjaar van 2016.

 • In de rol van projectmanager ben je verantwoordelijk voor de afstemming met de verschillende interne en externe partijen en borg je dat het project binnen planning en budget verloopt.

Kennis en ervaring

Werk- en denk niveau

Oog voor het spanningsveld tussen klantbeleving enerzijds en efficiënte bedrijfsvoering anderzijds. Verder ben je in staat om draagvlak te creëren en samenwerking te stimuleren. Inspireren en motiveren zijn daarbij belangrijke elementen.

 • Afgeronde Academische opleiding in commerciële richting.

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring (Customer Centric, Customer Experience, Loyaliteit) .

 • Specifieke kennis van consumentendienstverlening en Customer Experience op gebied van loyaliteit, retentie, klantbehoud .

 • Sterke klantfocus en bewezen successen in het opzetten van loyaliteits programma’s

 • Minimaal 3 jaar ervaring met projectmatig werken en verandermanagement.

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (goed kunnen luisteren, samenvatten etc).

Met vriendelijke groet,

YouzQ

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


6 reacties

 • Datum
  25-11-2015 10:32
  Plaats
  Huizen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-11-2015 14:13
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-11-2015 15:52
  Plaats
  Sint Michielsgestel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-11-2015 14:03
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-11-2015 16:49
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-11-2015 11:46
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten