Clustermanager Poliklinieken

Opdrachtgever
Eiffel
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
76
Status
Gesloten
Referentie
2015000578

Omschrijving

Startdatum

1 januari 2016

Einddatum

30 mei 2016

Uren per week

36

Plaats

Amsterdam

De opdrachtomschrijving

De manager is integraal eindverantwoordelijk voor het cluster bestaande uit de volgende poliklinieken: poli Gynaecologie, poli Verloskunde, poli Chirurgie/Urologie, poli Ortho/Trauma/Plast, poli KNO, poli Oogheelkunde en poli Dermatologie. Hij/zij stuurt 4 coƶrdinatoren aan die gezamenlijk weer ca. 100 fte medewerkers aansturen die gezamenlijk met de artsen en andere behandelaars staan voor optimale dienstverlening aan de patiƫnt. Hij/zij geeft sturing aan de ontwikkeling en uitvoering van het clusterjaarplan en de dienstverleningsafspraken met andere organisatieonderdelen binnen de organisatie. Hij/zij werkt hierin nauw samen met medisch specialisten (chefs-de-polikliniek).

De kandidaatomschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en professionele clustermanager die zeer resultaat- en klantgericht samenwerkt met de andere clustermanagers. Deze manager heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en is zeer flexibel (in denken en tijd).

Ik zie u reactie graag tegemoet,

Met vriendelijke groeten,
Peter Weghs

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten