Requirements / test engineer

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
26
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 23 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Max inkooptarief

60,-

Deadline

26-11 12:00

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

12-02-2016

Perc. inzet

95%

Afdelingsinformatie
De afdeling Diagnostics is onderdeel van de After Sales organisatie binnen Marketing & Sales. Deze afdeling bestaande uit 45 – 50 personen is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en onderhoud van de off-board diagnose-equipment (hard- en software) Engines-werkplaatsen en -fabrieken wereldwijd.

Functieomschrijving
Als diagnostics toolset engineer ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het beheren, ontwerpen, onderhouden en construeren van het diagnose platform, zowel hardware als software voor de DAVIE diagnose tool (Diagnostic and Programing tool). Het doel hiervan is om een platform te bieden om de hele organisatie te ondersteunen met optimale diagnose-, test- en programmeerfuncties, -tools en -kennis. En dit zowel voor alle service- en productieafdelingen, alsook voor productontwikkeling en speciale toepassingen.

In het V-cycle ontwikkel proces (klant wensen, design, implementatie, verification en validatie) zal je focus liggen op de (system, integration & component) software testen inclusief rapportage, initieel probleem analyse inclusief probleem rapportage en zal je op al deze taken je kennis en kunde moeten inzetten om de toolfoundation test fase adequaat af te ronden en het system te overhandigen aan de systeem validatie groep. Dit vereist een intensieve en goede samenwerking met de collega’s van betrokken externe afdelingen en leveranciers.

In deze functie rapporteer je aan de Diagnostic Toolset Manager.

Functieprofiel
Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een opleiding op HBO/WO niveau informatica. Minimaal 5 jaar vakinhoudelijke en specialiseerde kennis op het gebied van software testen (eventueel in automotive industrie).

Een goede beheersing van de Engelse taal is een must. Jouw ervaring met het testen van software componenten en systemen, kennis/ervaring met het opzetten van automatisch software testomgeving, ervaring in het vertalen van requirements in testcases en kennis van SW test processen zijn in ruime mate zichtbaar op jouw CV. Tot slot ben je communicatief, besluit- en sociaal vaardig en in staat op alle niveaus te acteren.

Key-skills

 • Aantoonbare system and component software testing skills

 • Software programming/testing skills tbv software testing

 • Deelnemen aan requirements engineering team ivm testability

 • Instaat om vertalen van requirements in nieuwe test-cases

 • Ervaring met het opzetten van automatisch test omgeving (GUI test tools)

 • Ervaring met testen van SW applicaties op Windows PCs

 • Ervaring met test case en probleem rapportage administratie tools

 • ISTQB foundation level

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten