Senior beheerder

Opdrachtgever
Prodicom
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
39
Status
Gesloten
Referentie
PROD-SENBEHEER-24112015-JB

Omschrijving

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Senior Beheerder / coördinator die verantwoordelijk is voor de volgende werkzaamheden:

Coördineren, verdelen en organiseren van diverse werkzaamheden van het team en geven van functioneel leiding aan de dagelijkse werkuitvoering van het team. Je werkt nieuwe medewerkers in, treedt op als vraagbaak voor de groep en informant bij beoordelings- en functioneringsgesprekken.Je zorgt voor beschikbaarheid, (technisch) beheer en onderhoud van de infrastructuur (VDI-desktop en server, storage, backup en netwerken). Bestaande, nieuwe en vernieuwde infrastructuur neem je in beheer en beheer je. Je zorgt dat we de afgesproken serviceniveaus halen. Dat doe je op basis van beschreven operationele processen en de technische documentatie. Ook de documentatie van de infrastructuur en werkprocessen onderhoud je.Je voert standaard changes uit en ondersteunt de Supportgroep, als 2e/3e-lijn, bij het oplossen van incidenten en problemen. De capaciteit en werking van componenten monitor je en signaleert mogelijke performance-, capaciteits- en security problemen. Wij leveren onze dienstverlening 24*7 en plannen groot onderhoud meestal in het weekend. Zo hebben gebruikers er het minste last van. Daardoor hebben we je inzet soms ook in het weekend nodig.

Opleiding / niveau
Je hebt een opleiding op HBO-niveau. Diepgaande kennis van ICT-infrastructuur, in het bijzonder besturingssystemen (Windows, Linux), virtualisatie (VMWare) en netwerktechnologie (Cisco, F5, Palo Alto). Je kent ICT-beheermethodieken en service management (ITIL) en hebt ruime beheer ervaring op het gebied van vermelde platforms. In je aanpak toon je eigen initiatief, werk je zelfstandig, ben je vasthoudend en tactisch. Je bent communicatief vaardig (in woord en geschrift). Ook ben je analytisch vaardig en oplossing gericht.

Competenties
In de uitvoering van ons werk staan vier kernwaarden centraal: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar. Ze komen tot uiting in onze heldere afspraken, servicegerichte en flexibele werkhouding, scherpe (financiële) planning en betrouwbare inzet. Van onze medewerkers verwachten we dat ze – vanuit deze kernwaarden - hun persoonlijke vaardigheden en vakkennis verder ontwikkelen.

Interesse? Laat snel je CV achter voorzien van een marktconform tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten