Functioneel Beheerder/Implementator

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
205
Status
Gesloten
Referentie
1330

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 33 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 236 opdrachten

Omschrijving

Rol Functioneel Beheerder/Implementator
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 01-01-2016
Einddatum 31-12-2016
Aantal uren per week 36 uur
Aanvrager jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

In de ontwikkeling van de samenwerking tussen de Rijksinspecties is het delen van gegevens een belangrijk punt. De Rijksinspecties, waaronder de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) hebben, samen met omgevingsdiensten, provincies, politie en OM een drietal Inspectieviews (Bedrijven, Binnenvaart en Milieu) ontwikkeld. Systemen waarmee toezichthouders en handhavers elkaars gegevens kunnen inzien. De systemen en hun omgeving vormen met elkaar het Stelsel van Inspectieviews. Het Stelselteam, geplaatst bij de ILT, voert de regie over het beheer en voert ook het functioneel beheer uit.

Er zijn grote overeenkomsten tussen de Inspectieviews. Zowel technisch (architectuur, manier van aansluiten, database etc.) als functioneel (begrippenkader, afsprakenstelsel, juridisch kader, informatiebeveiliging etc.). Er is één serviceteam ingericht voor het totaal beheer van de huidige en toekomstige Inspectieview applicaties. Binnen het serviceteam is het Stelselteam (Functioneel Beheer) verantwoordelijk het gebruikersbeheer (gebruikersondersteuning & operationele ICT aansturing) en het functionaliteitenbeheer aan de business kant. Het Stelselteam heeft ook de regie binnen het serviceteam om de gewenste verbetering in de applicaties te laten ontwikkelen, testen en te implementeren voor de betreffende gebruikersorganisatie(s). De Inspectieviews worden technisch beheerd door de DICTU en onderhouden door ICTU. De Functioneel Beheerder/Implementator is naast het functioneel beheer verantwoordelijk voor de functionele implementatie van het Stelsel.

De verschillende Inspectieviews worden uitgerold naar een groot aantal overheidsorganisaties, van rijksinspecties tot omgevingsdiensten. Deze organisaties hebben ieder hun eigen cultuur en dynamiek. Voor het succes van Inspectieviews is het belangrijk de implementatie goed af te stemmen op deze organisaties.

VEREISTE KENNIS

Opleiding

 1. Minimaal HBO/ICT diploma

 2. BiSL certificaat

Werkervaring

 1. Ervaring in de ICT branche en gangbare methodieken zoals BisL, TMAP en Scrum/agile, minimaal 10 jaar

 2. Ervaring met functionele implementatie, minimaal 5 jaar

 3. Ervaring met functioneel beheer/BiSL, minimaal 5 jaar

Hard Skills

 1. BiSL

 2. TMAP Next (is een pre)

 3. Scrum/agile

 4. Implementatie methodiek

Wensen

 1. Kennis en ervaring bij Rijksinspecties

 2. Kennis van en ervaring met het Stelsel van Inspectieviews

 3. Enige juridische kennis op het gebied van gegevens delen

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Taken/Werkzaamheden
1.Functionele implementatie van de Inspectieviews bij huidige en nieuwe gebruikers van het Stelsel
2.Uitvoeren van functioneel beheer, waaronder het afhandelen meldingen, autoriseren van gebruikers, opstellen van requirements en testen van releases
3.Inrichten van functioneel beheer

GEDRAGSKENMERKEN

 1. Uitstekende sociale en communicatieve eigenschappen

 2. Organisatiesensitiviteit

 3. Presenteren en overtuigen

 4. Analytisch denkvermogen

 5. Klantgerichtheid

EXTRA INFORMATIE

Incidenteel kan het voorkomen dat de kandidaat elders zijn werkzaamheden dient uit te voeren.

Het maximaal aantal uren van deze opdracht opdracht bedraagt 1600 uur.

Intakegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 3 december.
Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Herpubliceren van deze aanvraag op eigen (web)media/LinkedIn/jobboards is niet toegestaan. Indien hieraan geen gehoor wordt gegeven kan u worden uitgesloten.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten