Functioneel Beheerder/Testcoordinator

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
240
Status
Gesloten
Referentie
1329

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Rol Functioneel Beheerder/Testcoordinator
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 01-01-2016
Einddatum 31-12-2016
Aantal uren per week 36 uur
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

In de ontwikkeling van de samenwerking tussen de Rijksinspecties is het delen van gegevens een belangrijk punt. De Rijksinspecties, waaronder de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) hebben, samen met omgevingsdiensten, provincies, politie en OM een drietal Inspectieviews (Bedrijven, Binnenvaart en Milieu) ontwikkeld. Systemen waarmee toezichthouders en handhavers elkaars gegevens kunnen inzien. De systemen en hun omgeving vormen met elkaar het Stelsel van Inspectieviews. Het Stelselteam, geplaatst bij de ILT, voert de regie over het beheer en voert ook het functioneel beheer uit.

Er zijn grote overeenkomsten tussen de Inspectieviews. Zowel technisch (architectuur, manier van aansluiten, database etc.) als functioneel (begrippenkader, afsprakenstelsel, juridisch kader, informatiebeveiliging etc.). Er is één serviceteam ingericht voor het totaal beheer van de huidige en toekomstige Inspectieview applicaties. Binnen het serviceteam is het Stelselteam (Functioneel Beheer) verantwoordelijk het gebruikersbeheer (gebruikersondersteuning & operationele ICT aansturing) en het functionaliteitenbeheer aan de business kant. Het Stelselteam heeft ook de regie binnen het serviceteam om de gewenste verbetering in de applicaties te laten ontwikkelen, testen en te implementeren voor de betreffende gebruikersorganisatie(s). De functioneel beheerders worden aangestuurd door de demand manager. De stelselmanager is eindverantwoordelijk.
De Inspectieviews worden technisch beheerd door de DICTU en onderhouden door ICTU. De Functioneel Beheerder/testcoördinator is naast het functioneel beheer verantwoordelijk voor alle testwerkzaamheden binnen van het Stelsel en helpt mee met de implementatie bij aangesloten partijen.

De verschillende Inspectieviews worden uitgerold naar een groot aantal overheidsorganisaties, van rijksinspecties tot omgevingsdiensten. Deze organisaties hebben ieder hun eigen cultuur en dynamiek. Voor het succes van Inspectieviews is het belangrijk de implementatie goed af te stemmen op deze organisaties.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Opleiding

 1. Minimaal HBO/ICT diploma

 2. BiSL certificaat.

Werkervaring

1.Ervaring in de ICT branche en gangbare methodieken zoals BisL, TMAP en Scrum/agile, minimaal 10 jaar
2.Ervaring met functionele implementatie, minimaal 5 jaar
3.Ervaring met functioneel beheer/BiSL, minimaal 5 jaar

Hard Skills

 1. BiSL

 2. TMAP Next (is een pre)

 3. Scrum/agile

 4. Implementatie methodiek

Wensen

 1. Kennis en ervaring bij Rijksinspecties

2. Kennis van en ervaring met het Stelsel van Inspectieviews

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Taken/Werkzaamheden

1.Zelfstandig opstellen van detailtestplannen en uitvoeren van testwerkzaamheden

 1. Meehelpen met inrichten en uitvoeren van functioneel beheer, waaronder het afhandelen meldingen, autoriseren van gebruikers, opstellen van requirements en testen van releases

 2. onderhouden van opleidingsmateriaal, handleidingen, werkinstructies en beheerhandboek

GEDRAGSKENMERKEN

 1. Uitstekende sociale en communicatieve eigenschappen

 2. Organisatiesensitiviteit

 3. Presenteren en overtuigen

 4. Analytisch denkvermogen

 5. Klantgerichtheid

EXTRA INFORMATIE

Incidenteel is het mogelijk dat de kandidaat elders zijn werkzaamheden dient uit te voeren.

Hert maximaal aantal uren van deze opdracht bedraagt 1600 uur.

Intakegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 3 december.
Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake.
Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.
.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten