Solution architect, designer

Opdrachtgever
Fast Flex Quality Sourcing
Geplaatst op
24-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
644
Status
Gesloten
Referentie
2577

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medior security solution designer/ architect. De afdeling houdt zich bezig met security vraagstukken binnen het web en mobile domein en is derhalve met name faciliterend en leverend aan het IT Solution Channels domein. De afdeling bestaat ongeveer uit 25 mensen die BAU uitvoert en projecten oplevert.
Binnen de business worden diverse initiatieven en idee├źn opgestart aangaande verdere digitalisering van de bank. Met name binnen apps, mobile en web worden deze initiatieven ontplooit en zijn vaak uitgerust met moderne technologien. Een belangrijke facet is de security en om snel en adequaat mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen worden er projectteams met specialisten en programmeurs samengesteld die workshop organiseren om de security te toetsen en te bespreken.
We zoeken een solution designer/architect die hierin mee participeert en mee denkt en ontplooit binnen webapplicaties en de mobile apps. Je moet dus technische kennis kennis hebben op het gebied van programmeren van web en mobile (knock out). Java is onze taal (knock out) en de webapplicaties waar we op draaien zijn websphere en Backbase portal.
Je hebt 4 jaar ervaring en een informaticaopleiding is een pre maar niet verplicht.

Soft skills

Overtuigingskracht
Ruggegraat tonen
Creativiteit

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-11-2015 00:30
  Plaats
  Heino

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten