Junior Service Manager

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
25-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Leiden
Reacties
4
Bekeken
560
Status
Gesloten
Referentie
ELMJ00910

Afrondingstoelichting

Beste freelancer/relatie,

Hartelijk dank voor de reactie op deze opdracht. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt van de best passende kandidaten, die hierover persoonlijk bericht hebben ontvangen. De overige kandidaten nemen wij graag op in onze database voor eventuele toekomstige mogelijkheden en wensen wij voor nu veel succes met het vinden van een passende opdracht.

Met vriendelijke groet,
Team Eliantie


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een junior Service Manager met uitgebreide kennis van commerciële- en IT- bedrijfsprocessen.

Functieomschrijving junior Service Manager

Jouw inbreng als Junior Service Manager is essentieel voor het realiseren van de doelstellingen van onze commerciële afdelingen. In deze functie is het jouw taak om de commerciële activiteiten nog succesvoller te maken met behulp van IT! Je werkomgeving is enorm dynamisch, geen dag in deze functie is hetzelfde! Het is daarom belangrijk dat je flexibel en zelfstandig bent en daarnaast je eigen pad durft te gaan.

In deze functie

-Zorg je samen met een aantal directe collega’s voor de continuïteit van de IT dienstverlening richting de Sales en Marketing afdelingen. Hierbij ben je constant op zoek naar verbeteringen binnen de dienstverlening die zowel technisch als procesmatig van aard zijn;
-Ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse IT- operatie binnen jouw aandachtsgebied op basis van Service Level Agreements (SLA’s) en begeleid je de overgang van IT projecten naar de beheerfase;
-Ben je het aanspreekpunt voor IT-applicaties richting onze collega’s van de commerciële afdelingen en schakel je met zowel de interne IT-afdeling als met IT-leveranciers. Denk hierbij aan applicaties die direct impact maken op de externe klanten zoals CRM , Sales Force Automation, Tablets en Digital proposities voor onze merken en sales
-Werk je nauw samen met business, IT-collega’s en de beste IT- leveranciers van Nederland;
-Begrijp je wat afdelingen van je verwachten en werk je klantgericht.
Je rapporteert aan de Business IT Manager Commercie en werkt nauw samen met je collega servicemanagers en business stakeholders. De standplaats van de functie is regio Leiden, maar je werkt ook regelmatig op locatie bij de business.

Je werkveld

Je hebt Retail, Marketing en Digital oplossingen als je primaire aandachtsgebied. Je bent werkzaam binnen het team IT Commercie en bent daarmee het aanspreekpunt voor de commerciële organisatie met betrekking tot IT dienstverlening op zowel operationeel als tactisch gebied. Het team IT Commercie bestaat uit vier junior Service Managers die allen hun eigen aandachtsgebied hebben. Ook het team Digital Media valt onder IT Commercie. In dit team werken Consultants die de Business ondersteunen bij het ontwikkelen en beheren van digital initiatieven.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die in staat is autonoom te werken en bij wie ondernemerschap in het DNA zit. Commerciële bedrijfsprocessen en het IT-landschap in al zijn verscheidenheid kent voor jou geen geheimen. Je bent creatief, weet kansen te herkennen, voelt je thuis in een cultuur van continu verbeteren en draagt daar actief aan bij.

Daarnaast beschik je over

-Een afgeronde HBO/ WO opleiding (in de richting van Bedrijfskunde en/of IT);
-Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied IT;
-Ervaring met contract management en het onderhouden van relaties;
-Ervaring met (beheer van) Digital systemen en CRM-oplossingen;
-Ervaring met projectmanagement en projectmatig werken;
-Ervaring in samenwerken met commerciële afdelingen (B2C en B2B);
-Ervaring met incident-, problem-, change- en release management
-ITIL Foundation v3 certificaat is een pré

De kandidaat die we zoeken is resultaatgericht (‘kleur rood’), gaat gestructureerd te werk (‘kleur blauw’) en is in staat autonoom te werken. Ondernemerschap zit in je DNA. Je bent analytisch sterk en gedreven in het halen van je resultaten.
Je weet kansen te herkennen, voelt je thuis in een cultuur van continu verbeteren en draagt daar actief aan bij.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  25-11-2015 09:48
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-11-2015 10:09
  Plaats
  Best

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-11-2015 10:09
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-11-2015 13:10
  Plaats
  Barendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten