Projectleider

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
25-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten

Omschrijving

Werkzaamheden
Voor onze eindklant in Amsterdam zijn we op zoek naar een Projectleider WAN.

Start

1-12-2015

Duur

12 maanden

40 uur/week

Gezocht.
Een ervaren, dynamische en krachtige projectleider voor een project waarin Wide Area Network (WAN) contracten voor in NL moeten worden vernieuwd waarna voor een groot deel van de betreffende netwerken nieuwe technische oplossingen moeten worden uitgerold alsmede het sturen op transitie van de huidige contract sturing, service delivery en governance naar het nieuwe contract.

Dit ga je doen

  • Opzetten van de project organisatie en governance en de administratieve randvoorwaarden op orde brengen.

  • Rapporteren van project status en voortgang naar de stuurgroep.

  • Inrichten van afstemming met stakeholders.

  • Coordineren van de eerste fase waarbij een shortlist van leveranciers hun oplossingen presenteren.

  • Sturen op een integrale lijst van requirements vanuit de diverse stakeholders.

  • Vervolg sessies initieren met leveranciers om in kaart te brengen welke requirements door de leveranciers ingevuld kunnen worden en sturen op final bid van de leveranciers.

  • Contract onderhandelingen faciliteren.

  • Migratie trajecten plannen en roll-out nieuwe technische oplossingen vanuit de gekozen leverancier naar diverse WAN netwerken aansturen.

  • Transitie aansturen om de organisatie aan te laten sluiten op service delivery van de nieuwe leverancier.

Je werkomgeving
Je bent werkzaam binnen het Infra bedrijf van en meer specifiek in de afdeling die verantwoordelijk is voor de IaaS (Infrastructure as a Service) laag van de infra. De IaaS afdelingen zijn verantwoordelijk voor de datacenters, netwerken en firewalls, connectiviteit, storage, storage area netwerken en (gevirtualiseerde) Windows en AIX server omgevingen. Het team waar je actief mee samenwerkt is verantwoordelijk voor de WAN verbindingen naar bankantoren, hoofdkantoren, Service punten, geldautomaten en tussen de datacenters.

Wie ben jij
Je bent een aantoonbaar ervaren projectleider met affiniteit voor techniek en netwerk infrastructuur. Je bent daadkrachtig, oplossingsgericht, communicatief vaardig en volhardend. Je hebt geen 5 * 8 mentaliteit men bent in staat effectief en efficient grote projecten te leiden met strakke deadlines en grote logistieke uitdagingen. Je bent in staat goed samen te werken met de mensen in de je project en goede contacten te onderhouden met je stakeholders. Je kunt werk delegeren en deelprojectleiders aansturen en bent gewend om met (senior) managers af te stemmen.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel

Initiatiefrijk, besluitvaardig, kwaliteitsgericht, stressbestendig, volhardend, flexibel in gedrag en acties, klantgericht

Kosten voor PES en VOG zijn voor eigen rekening.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten