Business Intelligence developer

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
25-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Hoofddorp
Reacties
0
Bekeken
116
Status
Gesloten
Referentie
1336

Omschrijving

Rol

Business Intelligence developer

Werkniveau

Senior

Locatie

Hoofddorp

Startdatum

Zo snel mogelijk

Einddatum

31-03-2016

Aantal uren per week

40

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Algemene typering werkzaamheden: Vanuit de strategische pijlers van Holland Casino willen wij ons meer richten op de ontwikkeling van waardevolle gasten. Hiervoor moeten we a.d.h.v. relevante informatie een zo compleet mogelijk beeld opbouwen van onze bestaande gasten en potentiële gasten. Dit noemen we het “360 graden gastbeeld. Het project 360 graden gastbeeld heeft tot doel alle relevante informatie omtrent (potentiële) gasten van diverse bronnen te ontsluiten, bij elkaar te brengen en weer ter beschikking te stellen voor de ontwikkeling van lifetime value en een loyalty gerichte benadering (centraal en decentraal). De BI Developer maakt deel uit van het onderdeel Development t.b.v. ontwikkeling, beheer en aanpassing datawarehouse en technische ondersteuning. De opgedragen ontwikkel- en testwerkzaamheden zijn onderdeel van projecten of onderhoudsreleases op bestaande applicaties. De specialist is in staat om zelfstandig het traject van analyse tot realisatie inclusief unit testen uit te voeren. Functie Omschrijving De Senior Business Intelligence developer is verantwoordelijk voor ontwerp en ontwikkeling van ETL en rapportages op het SQL Server platform en Cognos. De BI specialist zal belast worden met ontwikkeling en uitvoering van onder ander data-migratieprocessen en ontwikkeling van integraties naar legacy-systemen, het realiseren van geavanceerde Cognos rapportages i.c.m. SQL Server SSAS tooling. De developer zal onderdeel uitmaken van een team dat zelf verantwoordelijk is voor hoe er gebouwd gaat worden. Het team is multidisciplinair en zelfsturend. Dat betekent dat het team zelfstandig in staat is alle taken van ontwerp, realisatie, testen tot en met de oplevering te verzorgen. Het team is zelf verantwoordelijk voor het werkproces.

Kernactiviteiten/ vaardigheden

 Diepgaande functionele en technische kennis en ervaring met Microsoft SQL Server 2012 en BI (SSIS, SSAS)
 Diepgaande kennis en ervaring met ETL processen en opzetten van relationele en dimensionale modellen.
 Kennis en ervaring met front end ontwikkeling in Cognos (versie 10.2.2) voor bijv. interactieve dashboards en rapportages.
 Kennis en ervaring met informatie analyse en het opstellen van functionele requirements/user stories en technische specificaties.  Onderzoeken en oplossen van productieproblemen;  Kennis en ervaring met testen en testdriven development. Persoonlijke eigenschappen:
 Teamspeler met goede communicatieve eigenschappen (zowel schriftelijk als verbaal)
 Creatief in het oplossen van functionele en technische vraagstukken
 In staat om abstract te denken
 In staat om te focussen op deadlines en aflevermomenten
 Ervaren in het werken binnen Agile teams.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten