Technisch Netwerkengineer

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
25-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
notk
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
43
Status
Gesloten
Referentie
Technisch Netwerkengineer

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Den Haag is Harvey Nash op zoek naar een Technisch Netwerkengineer.

Start

z.s.m.

Duur

6 maanden+

Inzet

36 uur per week

Beschrijving
De afdeling NIPA GSI, totaal 30 FTE, verzorgt de taken voor operationeel (‘laatste lijns’) en tactisch/functioneel beheer, neemt deel aan innovatie trajecten en houdt daarmee de technische infrastructuur ‘up & running’, ‘up to date’ en ‘ready for the future’.

Het team Access Services draagt zorg voor het beheren van complexe software voor o.a. diensten en applicaties als DNS (CNS en ANS), Radiator, Speedtest, NTP, proxies, bewaarplicht, Ipmanager en Vangnetpagina’s. Daarnaast levert de afdeling 3e lijns support bij het oplossen van complexe storingen (incident management), problemen (problem management) en werkzaamheden (change management).

Door te sturen op continuïteit (business continuity management en lifecycle management) wordt er samen met innovatie en leverancier voor gezorgd dat de beschikbaarheid (availability management) van de genoemde diensten aan de gestelde eisen voldoen.

De fundering van alle door onze afdeling geleverde diensten staat Linux en Netwerken. Om te kunnen functioneren moet je hier dus echt diepgaande kennis van hebben. Op deze fundering komen diverse diensten te liggen zoals DNS, Radius, NTP, enz enz.. Van deze diensten moet je dus ook verstand hebben, je moet ze kunnen implementeren en debuggen indien nodig.

Voor Linux moet je het nivo hebben van RHCE of LPI. Natuurlijk heb je een ruime ervaring met Linux systemen. mbt netwerken verwachten wij dat je het nivo hebt van CCNA, dus je kunt netwerk masken uitrekenen en begrijpt alles van VLAN's en trunking en kent de meest gebruikte protocollen (TCP,UDP,DNS,Radius,SSH enz enz)

Voor enkele IP Core netwerk omgevingen zijn we op zoek naar een ervaren netwerkengineer die

Overdag en in de waakdienst in staat is om derdelijns support te leveren op netwerkalarmen en klantklachten;
Overdag en buiten kantoortijd in staat is om gepland en ongepland impacting en non-impacting changes op het netwerk uit te kunnen voeren;
Op roosterbasis de werkzaamheden uitvoert;
Technisch, communicatief en organisatorisch (plannen van werkzaamheden) goed onderlegd is;
Groot verantwoordelijkheidsgevoel bezit; is flexibel en open en is bereid verder te gaan dan de standaard dagelijkse operationele taken;

Je hebt minimaal 6 jaar ervaring op IP Core netwerken van Cisco IOS en/of Juniper Junos en bent CCNP R&S en/of CCNP Service provider gecertificeerd.
Ervaring met loadbalancing (Cisco ACE en/of F5), Cisco Nexus 7k, Cisco ASR 9k, Cisco CRS en Juniper MX960 is een pré.

36 uur werken + waakdiensten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten