Senior Ontwerper

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
25-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
480
Status
Gesloten
Referentie
1340

Omschrijving

Functie: Ontwerper

Start:  Dinsdag 1 december t/m vrijdag 29 januari, 36 uur per week. Met mogelijkheid tot verlenging. Opzegtermijn is twee weken.
Locatie:Utrecht

Aanvrager: Wendy van Ooijen

Spir-it, de Rechtspraak

Spir-it is de ICT organisatie van de Rechtspraak en draagt bij aan het beheer, onderhoud en support van alle netwerken, infrastructuur en applicaties. Dit zijn bijna 12.000 werkplekken en meer dan 200 applicaties.
Samen met ruim 350 collega’s zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen. Met een compleet vernieuwd technologisch arsenaal geeft spir-it vorm aan de strategische ICT-behoefte van de Rechtspraak. Hierbij neemt spir-it een koppositie in binnen de gehele overheid, waarbij
nieuwe ontwikkelingen blijven ontstaan.
De Rechtspraak werkt aan een moderne rechtsgang, die de Rechtspraak toegankelijker maakt voor de rechtzoekenden, en de Rechtspraak bij de tijd houdt. Daarvoor is het programma KEI (Kwaliteit en Innovatie) ingericht. In vijf verschillende deelprogramma’s wordt nagedacht en uitgewerkt hoe met innovatie en digitalisering de rechtspraak toegankelijker en begrijpelijker kan worden gemaakt voor rechtzoekenden en hoe het werk voor rechters en hun medewerkers makkelijker en sneller kan worden. Binnen het programma KEI wordt ontwikkeld volgens de Agile/Scrum methode en er wordt gewerkt met Microsoft Dynamics en Sharepoint technologie.

Expertise Centrum Design

Voor het Expertise Centrum Design (ECD) zijn we op zoek naar een Senior ontwerper.

Het ECD is levert specialisten aan projecten op het gebied van Requirements Analyse, Functioneel ontwerp en UX design. .

Beschrijving van de opdracht

In het kader van het project Toezicht wordt een systeem gerealiseerd dat het Toezicht proces digitaal ondersteunt. .Dit systeem maakt gebruik van (configureerbare) standaard software (Microsoft Dynamics CRM). Daarnaast is een belangrijk onderdeel het system-to-systeem koppelvlak.
Toezicht is: Als mensen door hun lichamelijke of geestelijke toestand tijdelijk of blijvend niet in staat zijn om voor hun financiële zaken te zorgen, dan kunnen zij hulp krijgen. Iemand anders gaat dan hun financiële zaken regelen: de bewindvoerder. De Rechtspraak houdt toezicht op deze bewindvoering.

Tot je werkzaamheden behoren

Opstellen documentatiestructuur conform ontwerprichtlijnen spir-it.

  • Opstellen use case diagrammen, activity diagrammen en overige UML2.0 modellen.

  • Gedetailleerd specificeren van use-cases.

  • In overleg met de solution architect en informatieanalist maken van een domeinmodel.

Algemene beschrijving

Ontwikkelteams werken veelal op Agile-wijze met nauwe contacten met bijvoorbeeld analisten, product-owners, solution-architecten, afdelingsleiding, projectleiding, releasemanagers, scrum-masters, architecten, enterprise security-architecten, ontwerpers, ontwikkelaars, testers, applicatiebeheerders en soms met infra-medewerkers.

Je hebt verantwoordelijkheden ook de mogelijkheid voor eigen inbreng. Je bent niet alleen betrokken bij de uitvoering van de opdrachten, we stellen ook je mening en advies erg op prijs.

Je bent gedurende het hele traject nauw bij een project betrokken als lid van een SCRUM team. Je kunt de gerealiseerde functionaliteit snel doorgronden en de achterliggende concepten eigen maken. Hiervoor heb je tot je beschikking, onder andere:

  • Ontwikkelteam.

  • Bestaande documentatie (ontwerp, user story’s en procesbeschrijvingen).

  • Product owners.

Je kunt adviseren over een gedegen documentatiestructuur en –wijze, mede op basis van de ontwerprichtlijnen van spir-it. Vervolgens kun je de bestaande documentatie omzetten naar de gewenste structuur en de documentatie actualiseren op basis van een werkend systeem.

HARDE EISEN

Je hebt minimaal 3 jaar kennis van agile/scrum ontwikkeling en procesverbetering.

Je hebt minimaal 5 jaar kennis van internet- en webtechnologie.

Je hebt minimaal 5 jaar kennis van (tm meest actuele versie): Enterprise Architect,

Je hebt minimaal 5 jaar kennis van servicegeoriënteerde architecturen.

Afgeronde HBO-opleiding, richting informatica of informatiekunde

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als ontwerper van portalenontwikkeling, webapplicaties en -services.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het opstellen van een solide
documentatiestructuur, inclusief relevante producten (diagrammen / procesbeschrijvingen / etc.).

Je hebt meer dan 5 jaar dagelijkse ervaring met ontwerpen, UML2.0, en use cases opstellen

Ervaring met pakket MS Dynamics CRM liefst in een grootschalige
omgeving

EXTRA INFORMATIE

Motivatie:  Opzetten documentatiestructuur van een lopend deelprogramma en documenteren gerealiseerde functionaliteit van het systeem Toezicht.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten