Database Marketeer - medior SPOED

Intermediair
GZ0206
Geplaatst op
25-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
612
Status
Gesloten
Referentie
b12

Omschrijving

Ben jij de inspirerende schakel tussen klant, data en marketing?
Wij zoeken een Data Campaigner Marketing voor 36 uur

De functie
De wereld van data- en analyse maakt een grote ontwikkeling door waardoor we de interactie met onze klanten steeds persoonlijker en relevanter kunnen maken. De bank investeert dan ook volop in Data Analytics en gelooft in een echte 1-op-1 klantdialoog op basis daarvan. Ben jij een talentvolle data-expert en wil je de die groei mee vormgeven dan hebben we een unieke positie voor je.

Als Data Campaigner sta je aan de basis van effectieve marketingacties en een optimale bediening van klanten. Het is jouw rol om tot de kern van de behoefte van klanten te komen. Je analyseert data, bewaakt de kwaliteit ervan, ontwikkelt analysemodellen en -technieken en genereert daarmee praktische klantinzichten. Je past deze ook direct toe. Je weet richting je marketing-collega’s ook duidelijk over te brengen hoe we onze geavanceerde datamodellen optimaal kunnen inzetten.

Samen met de data-scientists en de marketingspecialisten van de campagneteams maak je een succes van onze klantinteractie. Je volgt resultaten en geeft waar nodig concrete feedback om de kwaliteit te verbeteren. Doordat je kunt schakelen tussen abstract en concreet denken, ben je voor alle betrokken partijen een waardevolle sparringpartner, inspirator en adviseur.

Daarnaast hou je trends en kansen in de markt scherp in de gaten zodat de bank voorop blijft lopen in Data Analytics.

Je taken

 • Het creëren van datamodellen en analysetechnieken met voorspellingskracht rondom klantbehoefte en klantgedrag; Je werkt daarin nauw samen met gespecialiseerde data scientists.

 • Het zorgen voor krachtige feedbackloops waarin je dataselecties en de resultaten van de campagneteams continu verbetert.

 • Het krachtig presenteren van resultaten van je methodieken en resultaten op een heldere en overtuigende wijze. Het onafhankelijk adviseren over de toepassingsmogelijkheden en valkuilen van data-analyse.

 • Het doorontwikkelen van de 1-op-1 interactie met onze klanten o.b.v. de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data- en analyse.

Onze afdeling
Klant en Markt Data voorziet de marktdirectoraten en lokale banken van gegevens en analyses die nodig zijn om klantprocessen te verbeteren, gerichte klantaanbiedingen te doen en bedrijfsactiviteiten te sturen. Het team bestaat uit multi-channel analysespecialisten en is verantwoordelijk voor de analyses waarmee de bank haar cross-channel klantbediening kan verbeteren. Klant en Markt Data is van strategisch belang voor de bank en zal zich de komende jaren verder ontwikkelen als best-in-class Marketing Analytics-unit.

Wij vragen

 • Afgeronde WO Wiskunde, Natuurkunde, ICT, Technische Bedrijfskunde, Econometrie of daarmee vergelijkbaar

 • Je hebt ruime ervaring met data-driven marketing, bij voorkeur binnen de context van (financiële) dienstverlening. Je kunt een link leggen met marketeers, communiceert duidelijk de toegevoegde waarde van data-driven modellering

 • Kennis van IBM UNICA Suite (Interact, Campaign & Netinsight), MS SQL en statistische software (b.v. SPSS, R) is een pré

 • Je bent communicatief en analytisch sterk en weet anderen te overtuigen

 • Je bent ondernemend en continu op zoek naar vernieuwende ideeën en verliest ook onder tijdsdruk de kwaliteit nooit uit het oog

Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties ‘Samenwerken’ en ‘Klantbelang centraal stellen’, en in de volgende competenties:

 • Resultaten realiseren

 • Inspireren en beïnvloeden

 • Onafhankelijk en onderbouwd oordelen

Start

mid december

Eind

30 juni 2016

Uren

36

Interesse? Reageer met CV (word), motivatie en uurtarief incl reiskosten voor 26 november 11.00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  25-11-2015 23:49
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-01-2016 15:36
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten