Coordinator Gebruikersondersteuning

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zuid-Holland
Reacties
4
Bekeken
312
Status
Gesloten
Referentie
2909LC

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jouw/jullie reactie. Helaas heb ik via freelance niet de beste match mogen vinden. Wij hebben gekeken naar teamleiders ICT en bij voorkeur ook nog met gemeente ervaring. Volgens ons komt het er op neer dat je als gelijkwaardige (dus ook qua werkervaring) tijdelijk kan helpen met ondersteunen van de teamleiders en afdelingshoofd met planningen, roosters e.d. Je hebt namelijk zelf ook in zo'n situatie gezeten.
De reacties van/via freelance betrof met name technici of te weinig werk/lijn-ervaring om als gelijkwaardige te worden gezien.
Mvgr Maurice den Hartog, Yacht IT


Omschrijving

startdatum z.s.m.
duur opdracht t/m 31-12-2015 met optie tot verlenging
aantal uren per week 36 uur
FSK 10, tot maximaal eur 3.985,-- per maand o.b.v. 36 uur

Coördinator Gebruikersondersteuning
Serviceorganisatie
Voor onze eindklant; een grote gemeente in de regio Zuid-Holland, zoeken wij per direct ter ondersteuning van het afdelingshoofd een coordinator gebruikersondersteuning. De IT organisatie is onderverdeeld in de I en A tak en binnen de A-tak kennen we Gebruikersondersteuning, Projecten & Systeemontwikkeling, Applicatiebeheer en Technisch Beheer.

De Serviceorganisatie ondersteunt de gemeente op het gebied van bedrijfsvoering. Producten en diensten zoals ICT, HR, Financiën en Communicatie zijn gebundeld om zo efficiënt en effectief mogelijk de dienstverlening te leveren die de gemeente nodig heeft bij het uitvoeren van haar werk voor de stad. In een omgeving die voortdurend in beweging is, biedt de Serviceorganisatie vakmanschap en kwaliteit om flexibel op die dynamiek in te kunnen spelen.
Je maakt onderdeel uit van het dienstencentrum Informatie en Automatisering. De I-kant ondersteunt de business met het uitwerken van de vraag en het realiseren van verander/vernieuwingsprojecten. De A-kant heeft vooral als taak een goede en gedegen dienstverlener te zijn op automatiseringsgebied, waarbij het vastgestelde aanbod vanuit de techniek goed en tegen zo laag mogelijke kosten wordt geleverd.

De afdeling Gebruikersondersteuning (+/- 120 fte) is verantwoordelijk voor de taakgebieden Servicedesk, Servicepunten, Werkplekbeheer en Magazijn & logistiek en het beheer van concern bedrijfsvoeringssystemen. De afdeling Gebruikersondersteuning zorgt voor de directe dienstverlening aan gebruikers van ICT voorzieningen voor wat betreft vragen, storingen, ondersteuning op locatie van de klant.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het zo optimaal, effectief en efficiënt mogelijk laten verlopen van de werkprocessen binnen Gebruikersondersteuning en het ondersteunen en adviseren van de teamleider ten behoeve van kwaliteitsbevordering. Je beschrijft de werkprocessen, draagt zorg voor het standaardiseren van de procedures en dat de werkzaamheden volgens de gestelde richtlijnen worden uitgevoerd. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de teamleiders zoals het opstellen van rapportages, planningen en roosters.

Vraag en aanbod
Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring op het vakgebied. Je bent op korte termijn in staat om samen met de teamleiders verder vorm te geven aan de Servicepunten en de kwaliteit van de processen binnen Gebruikersondersteuning te optimaliseren. Daarbij heb je een resultaatgerichte instelling en je bent klantgericht en pro-actief. Tevens beschik je over uitstekende adviesvaardigheden en kan je prima samenwerken.

Inkooptarief eur 60,-- excl. btw all in (VAR WUO/DGA), aansprakelijkheidsverzekering, korte motivatie en Word-CV.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  26-11-2015 10:53
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-11-2015 13:01
  Plaats
  Best

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-11-2015 16:06
  Plaats
  Heemskerk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-11-2015 16:25
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten