Medior tester

Opdrachtgever
Hinttech Staffing
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
4
Bekeken
665
Status
Gesloten
Referentie
RA20151126-95736

Afrondingstoelichting

Beste professional,

Bedankt voor uw reactie.

Wij hebben een selectie gemaakt van de best passende kandidaten. De kandidaten die aan ICTU zijn aangeboden heeft hiervan afzonderlijk bericht ontvangen van ons.

Helaas moeten wij u, indien u geen afzonderlijk bericht gehad heeft, via deze weg afwijzen. Wij wensen u veel succes met verdere sollicitaties en adviseren u onze website in de gaten te houden. Wij krijgen zeer regelmatig interessante, soortgelijke vacatures binnen. Wie weet kunnen we in de toekomst iets voor elkaar betekenen.

Hartelijke groet,

HintTech


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancer,

Voor Stichting #ICTU is #HintTech op zoek naar een Medior tester

Inzet

Locatie werkzaamheden

Den Haag

Gewenste aanvangsdatum

z.s.m.

Verwachte einddatum

31 december 2016

Aantal uren inzet per week

36-40 uur per week

Gewenste dagen in de week inzet: Bij voorkeur 5

Reageren uiterlijk: 1 december 10.00 uur

Evt. selectiegesprekken vinden plaats in week 49

Taakomschrijving
Goede uitwisseling van informatie tussen partijen in de vreemdelingenketen is essentieel voor een goede uitvoering. Het Topberaad Vreemdelingenketen (overlegorgaan van het topmanagement) is verantwoordelijk voor de organisatie van deze informatie-uitwisseling. Het Topberaad Vreemdelingeketen wordt daarin ondersteund door de directie Regie Vreemdelingenketen.

Het programma Keteninformatisering maakt onderdeel uit van de directie Regie Vreemdelingenketen en streeft naar een situatie waarin de informatie-uitwisseling tussen de partners in de vreemdelingenketen volledig digitaal kan plaatsvinden en er snel betrouwbare informatie beschikbaar is over de bedrijfsvoering in de gehele keten.

Het project Digitaal Werken heeft, als onderdeel van het programma Keteninformatisering tot doel de medewerkers in de vreemdelingenketen ‘real time en online’ de beschikking te geven over een integraal beeld van de vreemdeling. Het betreft de verzameling gegevens over een vreemdeling die een medewerker nodig heeft voor de uitoefening van zijn functie en waarover hij mag beschikken.

In 2014 is een tijdelijke applicatie in productie genomen waarmee meerdere ketenpartners on-line en real-time informatie met elkaar delen. Deze tijdelijke voorziening dient in lijn gebracht te worden met de doelarchitectuur Digitaal Werken in de vreemdelingenketen en zodanig van opzet zijn dat deze opgeschaald kan worden voor meerdere toepassingen (andere gegevens, bredere doelgroep).
Daarnaast wordt er een generieke terugmeldvoorziening vreemdelingenketen ontwikkeld, met behulp van deze voorziening kunnen ketenpartners uit de vreemdelingenketen elkaar informeren over gerede twijfel bij de juistheid van een gegeven. Deze voorziening dient ter ondersteuning van een traject om de kwaliteit van gegevens binnen de vreemdelingenketen te verbeteren.

Voor de realisatie van de benodigde centrale voorziening(en) is een Scrum team in januari 2014 gestart dat deel uitmaakt van het projectteam Digitaal Werken. Het scrum team bestaat uit een hooggekwalificeerde groep professionals vanuit de ontwerp, ontwikkel en test discipline.

Voor de uitbreiding van dit scrum-team zijn wij op zoek naar een medior tester.

De werkzaamheden zullen volgens Scrum worden uitgevoerd. Dat betekent dat gewerkt wordt met korte risico gedreven iteraties (Sprints), daily stand ups, backlogs etc. Er is een fulltime Product Owner met meerdere jaren ervaring in de Vreemdelingenketen en mandaat vanuit de ketenpartners. De Product Owner treedt op als eerste aanspreekpunt namens de betrokken partijen richting het scrumteam.

Het projectteam Digitaal Werken bestaat verder uit specialisten op het gebied van metadata, proces- en informatie analyse, architectuur, informatiebeveiliging & privacy, implementatie en communicatie. Het project wordt geleid door de projectmanager Digitaal Werken.

Gewenste profiel
De ideale medewerker is een specialist op het vlak van testen met ervaring in scrum, die gewend is te werken in een klein en hoogwaardig team van professionals. Een echte doener, die tegelijk zowel oog heeft voor detail als het grote plaatje. Hij/zij is doelgericht. Daarbij is hij/zij in staat om prettig samen te werken met (testteams van) aangesloten ketenpartners. Iemand die eigenlijk een beetje overgekwalificeerd is, maar omdat de anderen ook zo goed zijn met het team in een korte tijd een topprestatie zal neerzetten.

Competenties die de persoon nodig zal hebben voor het succesvol vervullen van de functie zijn

 • Flexibel

 • Innovatief

 • Pragmatisch

 • Doelgericht

 • Communicatief

 • Teamspeler

Eisen

 1. HBO werk/denkniveau met opleiding c.q. certificering op het gebied van TMAP / ISTQB

 2. Beschikt over uitstekende kennis en inzicht in de laatste theoretische en technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied testen (TMAP, ISTQB, geautomatiseerd testen);

 3. Heeft aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van het (geautomatiseerd) testen van complexe, servicegeoriënteerde systemen gebruik makende van bijvoorbeeld SoapUI;

 4. Heeft aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring met geautomatiseerd testen van webapplicaties gebruik makende van bijvoorbeeld Selenium;

 5. Heeft een sterk conceptueel denkvermogen en is in staat dit zowel mondeling als schriftelijk over te brengen;

 6. Heeft meer dan 3 jaar ervaring met het testen binnen complexe samenwerkingsverbanden met meerdere ontwikkelpartijen;

 7. Beschikt over een eigen laptop met noodzakelijke software.

Wensen

 1. Heeft aantoonbaar ervaring op het gebied van het (geautomatiseerd) testen van complexe, servicegeoriënteerde systemen gebruik makende van bijvoorbeeld SoapUI;

 2. Heeft ervaring met geautomatiseerd testen van webapplicaties gebruik makende van bijvoorbeeld Selenium;

 3. Heeft aantoonbaar ervaring in het uitvoeren testwerkzaamheden in agile omgevingen (bij voorkeur SCRUM).

 4. Heeft uitgebreide kennis van (open) standaarden en open source.

 5. Heeft aantoonbaar ervaring met het werken in bedrijf kritische projecten met een groot afbreukrisico.

 6. Is een uitstekende teamspeler in een complexe netwerkomgeving.

Reageren?
Ik zie graag je CV, tarief, motivatie en details rondom beschikbaarheid (ínclusief wel of niet aanwezig kunnen zijn op genoemde datum van selectiegesprekken) tegemoet.

Met vriendelijke groet,
HintTech

HintTech is sinds 2007 een gecontracteerde (ICT) resource partner van ICTU.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  26-11-2015 12:00
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-11-2015 21:49
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-12-2015 12:45
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-12-2015 17:02
  Plaats
  30

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten