Technical Buyer

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zoeterwoude
Reacties
2
Bekeken
430
Status
Gesloten
Referentie
303905

Afrondingstoelichting

ls,

Nog bedankt voor uw reactie. We hebben een keus kunnen maken, de betrokkenen zijn persoonlijk benaderd.

Graag tot een volgende gelegenheid.

Met vriendelijke groet,

Wim IJlst
Harvey Nash


Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Zoeterwoude zoekt Harvey Nash een

Technical Buyer

De opdrachtgever is een leverancier op de wereldmarkt voor oplossingen op het gebied van energieopwekking met ultramoderne stoomtechnologie. Zij is gespecialiseerd in Heat Recovery Steam Generators (HRSG´s) en Industrial & Utility Boilers. Door een HRSG in te zetten realiseren onze opdrachtgevers aanzienlijke rendementsverhogingen en minder CO2 uitstoot.
Voor onze afdeling Supply op ons hoofdkantoor in Zoeterwoude zijn we op zoek naar een ervaren Buyers voor o.a. Materialen & Services en Equipment.
De afdeling Supply omvat de gehele logistieke keten en is verantwoordelijk voor alle uitbestedingen, inkoopactiviteiten van equipment en transportactiviteiten met betrekking tot de levering van afgassenketels voor energiecentrales.
Onder materialen & services vallen o.a. spare parts, nabestellingen van equipment zoals transmitters, kleppen, instrumentatie, basismaterialen, (site) services zoals inbedrijfstellingen door leveranciers van bijvoorbeeld control valves, testen van safety-valves, coördinatie van garantieclaims.
Onder Equipment vallen bijvoorbeeld instrumentatie, (regel-)afsluiters, expansion joints, kabels & kabelbanen maar ook complexe systemen zoals branders en pompen.

Functieomschrijving
Als Buyer ben je verantwoordelijk voor de inkoop van bovengenoemde componenten / Equipment en/of materialen & site services voor onze afgassenketels bij onze subcontractors/suppliers.
De Buyer houdt zich o.a. bezig met de volgende werkzaamheden;

 • Het opvragen, beoordelen van offertes, onderhandelen, afsluiten en afhandelen van contracten binnen de gestelde budgetten en de verwerking hiervan in ons ERP systeem;

 • Leveranciersmanagement, actueel houden van leveranciersinformatie, fabricagemogelijkheden en informatie over workload van subcontractors/suppliers;

 • Monitoren van de prestaties van subcontractors/suppliers en het verzamelen en verwerken van deze gegevens;

 • Garantie claims registreren, coördineren en afhandelen van gekochte materialen / equipment. Hierbij geeft je ondersteuning en overleg je met de Garantie Manager en/of Site Manager.

 • Opstellen van Frame Agreements (raamovereenkomst) met de leveranciers.

 • Ondersteuning van afdeling verkoop met tarieven leveranciers informatie voor nieuwe projecten;

 • Sourcing van subcontractors/suppliers op basis van marktonwikkelingen, projectlocaties, strategische planning en bedrijfspositionering. Zicht houden op de aanbiedersmarkt en het registreren van markbewegingen;

 • Het rapporteren en toelichten van bevindingen en voorstellen naar de leidinggevende;

Verder acteer je als volwaardig gesprekspartner in de uitvoerende projectteams. Je bent in staat om (pro-)actief samen te werken met andere disciplines zoals engineering, sales en QC, om de behoefte en ontwikkelingen binnen je inkooppakket af te stemmen.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een ervaren Buyer met minimaal MBO / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met afgeronde Technische opleiding MTS / HTS-Werktuigbouwkunde, aangevuld met NEVI I of de bereidheid dit te volgen. Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring opgedaan in een internationale technische markt. Daarnaast heb je duidelijk affiniteit en kennis met de juridische en financiële aspecten van uitbestedingscontracten.
Verder ben je door je ervaring in de internationale inkoop, in staat om te communiceren met verschillende culturen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat zelfstandig te werken. Gezien de projectorganisatie waarin we werken is het van belang dat je je werk inzichtelijk maakt voor je collega’s en je werkzaamheden zorgvuldig afstemt met de betrokken collega’s binnen een project. Gezien er verschillende projecten tegelijk lopen is het van belang dat je kan werken onder tijdsdruk, snel kan schakelen, goed het overzicht blijft houden en prioriteiten stelt.
Wij werken in een internationale omgeving en daarom vragen wij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Start

1/12/15

Duur

6 maanden

Standplaats

Zoeterwoude.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  26-11-2015 23:24
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-11-2015 10:46
  Plaats
  Everdingen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten