Medewerker Operations Banksparen Hypotheken

Opdrachtgever
Advinsure B.V.
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
2
Bekeken
430
Status
Gesloten
Referentie
3143

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Medewerker Operations Banksparen Hypotheken

Beschrijving aanvraag
Binnen het bedrijfsonderdeel Bank, Operations, Sparen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Medewerker Operations Sparen. Je werkt in een team van enthousiaste en (klant)gedreven collega’s. Je collega’s hebben oog en aandacht voor de klant en zijn continu bezig zichzelf en de dienstverlening te verbeteren. De sfeer binnen het team is informeel. Veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn de pijlers waarop onze huisregels zijn gebaseerd.

Omschrijving werkomgeving (afdeling/project)
Samenhang, balans in het team en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. We investeren in de sfeer en in het team, om niet alleen de klanten een WOW ervaring mee te geven, maar ook onze medewerkers! Dit vergt een flexibele, enthousiaste en leergierige houding van je, en zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is!

Beschrijving opdracht
Het verwerken en beoordelen van informatie en/of fiatteren van aanvragen/ opdrachten, wijzigingen en/of betalingen, alsmede verzorgen van (standaard)correspondentie en formele documenten, binnen de procedures, criteria, serviceafspraken en bevoegdheden, teneinde een kostenefficiënte en klantgerichte dienstverlening aan interne en externe klanten te leveren.
Op peil houden en uitbreiden van het kennisniveau van het specialisme is hiervan een onderdeel. Vanuit de behandelde zaken trends en ontwikkelingen signaleren en actief deelnemen aan verbetertrajecten.

Stelt overzichten, nota’s, rapportages, offertes, contracten en begeleidende correspondentie op voor klanten, management, andere afdelingen, externe partijen ( o.a. bankinstellingen), zo mogelijk met standaard sjablonen of formulieren.

Verwachte resultaten
Levert een bijdrage aan en/of voert het administratief beheer van diverse administraties waaronder rekeningen, grootboeken, product administratie, depots, hypotheekaanvragen, etc. Verwerkt mutaties. Verzorgt de bijbehorende correspondentie en tweedelijns telefonie.
Heeft kennis van de administratieve en informatiesystemen.

Controleert en beoordeelt opdrachten en product aanvragen (hypotheekaanvragen, hypotheekwijzigingen, betalingen, effectenboekingen, spaaropdrachten, etc.) volgens vastgestelde criteria en fiatteert afwijkingen en wijzigingen binnen het mandaat en middels het vier-ogen principe. Vraagt waar nodig ontbrekende stukken en aanvullende informatie op. Dit gebeurt via telefonische contacten, brieven en e-mails.
Controleert, verwerkt en onderzoekt binnenkomende gelden en/of behandelt opdrachten tot uitbetalingen, beheert (tussen)rekeningen, signaleert verschillen en lost deze op.
Signaleert en beoordeelt mogelijke fraudeaspecten en stemt dit af volgens de gegeven procedures.

Registreert en beantwoordt vragen van collega’s, klanten, tussenpersonen en andere externe partijen, stelt waar nodig zelf correspondentie op voor beantwoording van vragen. Verstrekt informatie over o.a. de status van transacties, voortgang van werkzaamheden en uitzonderingen.
Behandelt klachten van interne afdelingen en externen en levert input voor klachten van eindklanten.

Heeft voortdurend de situatie, doelen en behoeften van onze klanten als uitgangspunt. Zo komen er oplossingen die de levensstijl van onze klanten mogelijk maken.

Specifieke kennis en vereisten

We hebben iemand nodig die voldoende kennis en ervaring heeft in de fiscale regelgeving omtrent de Spaarrekening Eigen Woning (BankSpaarPlus).
Hij/zij moet ook kennis en ervaring hebben in acceptatie van hypotheken.

Ben jij diegene die voldoet aan dit profiel dan ontvangen we graag een reactie middels een motivatie en CV.

Met vriendelijke groet,
Advinsure BV
Team Midoffice

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  28-11-2015 07:40
  Plaats
  Schoonhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-12-2015 15:40
  Plaats
  Waalre

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten