Integratie Specialist

Opdrachtgever
InterimWorX
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
iov
Op locatie
Omgeving Utrecht
Reacties
1
Bekeken
456
Status
Gesloten
Referentie
O150159

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Hoewel uw CV raakvlakken heeft met het door ons gevraagde profiel, moet ik helaas melden dat onze opdrachtgever inmiddels een passende invulling voor deze interim positie heeft gevonden.

Wij zullen om deze reden de sollicitatieprocedure niet met u vervolgen.

Wij danken u voor de getoonde interesse en wij wensen u succes bij het vinden van aan andere opdracht.

Met vriendelijke groet,
InterimWorX ICT B.V.


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een stabiele organisatie, specialist in de ontwikkeling en beheer van een specifiek omvangrijk Microsoft platform voor digitaal berichtenverkeer. De organisatie werkt in opdracht van een aantal grote instanties in Nederland. In verband met een omvangrijk project en de groei van de organisatie, is er ruimte voor een Integratie Specialist.

Functie
Binnen het team Ontwerp en Ontwikkeling wordt gewerkt aan de ontwikkeling, realisatie en uitbreiding van een gegevensknooppunt voor digitaal berichtenverkeer. Op dit Microsoft platform worden nieuwe diensten ontwikkeld en gebouwd. Binnen het team van .NET (BizTalk), Microsoft SSIS en SharePoint specialisten, ben je dé .NET Specialist met SharePoint kennis en met bij voorkeur SSIS ervaring. Naast de ontwikkelwerkzaamheden, stuur en adviseer je over requirements. Je houdt je bezig met systeemanalyse, ontwerp, ontwikkeling, documentatie, testen en bent sparringspartner voor het team beheer. In voorkomende situaties treed je op als deelprojectleider, dus je stuurt aan, monitort voortgang en neemt verantwoordelijkheid.

Kandidaatsprofiel
Je beschikt over HBO/WO opleidingniveau op het gebied van ICT. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met ontwikkeling binnen .NET en enige jaren met SharePoint en bent een bekwame zelfstandige ontwikkelaar, in staat te adviseren en te sturen op requirements. Je hebt deze ervaring bij voorkeur specifiek opgedaan op applicaties/portals waarover digitaal berichtenverkeer plaatsvindt. Specifieke kennis en ervaring met web technologie en internetgeoriënteerde systemen is benodigd, evenals ervaring met SSIS. Ervaring binnen semi-overheid is een duidelijke pré. Je wilt je committeren voor de duur van de opdracht.

Aanbod
Een verantwoordelijke fulltime opdracht binnen een uitdagend project onder tijdsdruk, met ruimte voor eigen inbreng binnen een beknopte organisatie in beweging. Start uiterlijk 1 januari 2016 voor de duur van 2-3 maanden met grote kans op (langdurige) verlenging.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-11-2015 13:37
  Plaats
  Veldhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten