Consulent Doelgroepenregister

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Meppel
Reacties
0
Bekeken
292
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

9-12-2015 om 09:00 uur

Als Consulent Doelgroepenregister heb je een caseload die bestaat uit mensen die ingeschreven staan in het doelgroepenregister. Jouw taak is de kandidaten bij vacatures voor te stellen, de kandidaat te plaatsen bij een werkgever en verder te begeleiden. Is werk nog niet aan de orde dan zet je samen met de klant een traject uit. Je hebt intensief contact met de Pro-VSO scholen en de sociale werkvoorziening.

Functie eisen

tenminste 2 jaar werkervaring, in de afgelopen 5 jaar, met de populatie van het doelgroepenregister vanuit of in een organisatie is een vereiste.
tenminste 2 jaar werkervaring, in de afgelopen 5 jaar, met de begeleiding vanuit een organisatie, van de populatie van het doelgroepenregister bij een soepele overgang van school naar de maatschappij is een vereiste.
afgeronde HBO-opleiding in sociale richting is een vereiste.
tenminste 5 jaar werkervaring, in de afgelopen 7 jaar, in het begeleiden van de populatie van het doelgroepenregister vanuit een organisatie.
werkervaring binnen het VSO; bij een sociale werkvoorziening; binnen het VSO én een sociale werkvoorziening.

Competenties

Je hebt goede communicatieve vaardigheden, kunt goed analyseren en motiveren en je durft stelling te nemen (besluitvaardig). Je bent initiatiefrijk, assertief én pro-actief; je hebt een stevige persoonlijkheid. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed samenwerken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten