functioneel beheerder

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja

Duur: 1 maand

Startdatum

Optie op verlenging

Nee

Locatie

Utrecht

Uren per week

36 uur

Werkzaamheden
Functioneel Beheerder

Achtergrondinformatie

Het betreft de uitvoering van diverse functioneel beheer werkzaamheden voor de bedrijfsapplicatie SPIN. De belangrijkste: het voorbereiden van de releases, het bewaken van het testtraject, het actief testen in de fat, het organiseren van de gat. Communicatie met systeemeigenaar en het gerbuikersoverleg. Oplossen van kritische verstoringen voor gebruikers. Het actief meedenken en formuleren van voorstellen voor het sjabloonbeheer met het oog op het oplossen van het achterstallig onderhoud hierin.

Verbijzondering werkzaamheden

spin mailbox; release; sjabloon problematiek; gebruikersondersteuning; testen (gat) inline werken; contacten met gebruikers en eigenaren; …

Verbijzondering kennis en vaardigheden

Uitgebreide kennis van MS Word 2010, Huisstijl NVWA en alle functionaliteiten daarbinnen. Erkende programmeur door Microsoft, waardoor gemaakte sjablonen kunnen worden voorzien van een erkende handtekening. actuele kennis van de NVWA handhavingsprocessen; actuele kennis van en ervaring met de bedrijfsapplicatie SPIN; kennis van SQL

Verbijzondering competenties

Meedenkend, oplossingsgericht en goede communicatieve vaadigheden.

Overige eisen

De gevraagde werkzaamheden betreffen lopende ontwikkelingen onder een gegeven tijdspad. Geen ervaring met SPIN betekent een blokker.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten