IT Projectleider Het Gelders Huis

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
395
Status
Gesloten
Referentie
BCIHG009355

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Opdracht omschrijving
Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ict-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middellen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.

Naast het huidige Huis der Provincie wordt een nieuw onderkomen gebouwd voor de provinciale medewerkers door het bouwconsortium In Domu Nova B.V. (iDNova). De bouwactiviteiten zijn gestart in de zomer van 2015 en het nieuwe gebouw zal medio 2017 opgeleverd worden.

Voordat het gebouw in 2017 opgeleverd kan worden zullen er in samenwerking tussen iDNova, Facilitaire Dienst en Informatievoorziening & Automatisering nog vele zaken afgestemd en ingericht moeten worden.
Kandidaat omschrijving
De provincie Gelderland zoekt een zeer stevige, doortastende en resultaatgerichte IT projectleider (minimaal een afgeronde HBO opleiding). Hij/zij is pragmatisch van instelling en is in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen.

De IT projectleider heeft ruime ervaring opgedaan met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van implementatie van pakketten en/of informatievoorziening bij een overheidsorganisatie. Daarnaast beschikt hij/zij over ervaring in het aansturen van diverse partijen, waaronder verschillende onderaannemers. De IT projectleider heeft ervaring opgedaan met het begeleiden cq uitvoeren van projecten waarbij het ontwerpen en realiseren van diverse koppelingen/interfaces een belangrijk aandachtspunt was. Ook is de IT projectleider Prince2 gecertificeerd. Hij/zij beschikt bij voorkeur over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Inhoudelijke CV eisen
De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding.
Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2007-2015) met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van implementatie van pakketten en/of informatievoorziening bij een overheidsorganisatie.
Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) een recente opdracht/project in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet. Graag specifiek de naam van de overheidsorganisatie benoemen.

De kandidaat heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt in het IT vakgebied in functies die leiding geven aan projecten waarbij ook één of meerdere onderaannemers betrokken waren.
Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) twee opdrachten/projecten in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.

De kandidaat heeft aantoonbaar ervaring opgedaan (gedurende de periode 2010-2015) in het begeleiden cq uitvoeren van projecten waarbij het ontwerpen en realiseren van diverse koppelingen/interfaces een belangrijk aandachtspunt was.
Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) een recente opdracht/project in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.

De kandidaat beschikt aantoonbaar over een Prince2 Partitioner certificering.
Benoem de naam van het opleidings/cursus instituut, de plaats en het jaar van certificering.

Inhoudelijke CV wensen
De kandidaat beschikt aantoonbaar over een stevige, doortastende persoonlijkheid die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij /zij binnen het programma staat.
Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting twee voorbeelden waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet. Geef daarbij aan bij welke organisatie(s) de gevraagde ervaring is opgedaan.

De kandidaat beschikt over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.
Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting twee voorbeelden waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet. Geef daarbij aan bij welke organisatie(s) de gevraagde ervaring is opgedaan.

Startdatum
04-01-2016
Einddatum
30-06-2016
Uren per week, min
32
Uren per week, max
36
Uren per dag
8
Aantal verlengingen
2
Hoe vaak kan er eventueel verlengd worden?
Verlengingsperiode
6
De lengte van de verlengde periode(s) in maanden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten