Systeemontwikkelaar

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
62
Status
Gesloten

Omschrijving

TOELICHTING BIJ AANVRAAG 2015/2900

Rol Systeemontwikkelaar
Werkniveau Senior
Locatie Utrecht
Startdatum 03-12-2015
Einddatum 31-12-2016
Aantal uren per week 6

PROJECTINFORMATIE

Gezocht wordt een programmeur die NVWA huisstijl opstart- en alle overige sjablonen van Office2003 SP3 kan omzetten naar Office2010 (32 bits) waarbij huidige functionaliteit zal worden behouden. Aantal sjablonen: tussen 200 en 300 sjablonen (al dan niet applicatiegebonden). En daarbij technische ondersteuning kan bieden bij testwerkzaamheden wanneer sjablonen en functionaliteit daadwerkelijk worden getest. Ervaring met NVWA als dienst en actuele kennis van NVWA huisstijl is een randvoorwaarde.

VEREISTE KENNIS

Programmeur die kennis heeft van MS Word 2010 en Office 2010 (32 bit). Is Microsoft gecertificeerd is en kan sjablonen voorzien van een door Microsoft erkende handtekening van een zogenoemde 'vertrouwde uitvoerder'.

Uitgebreide kennis van MS Word 2010, Huisstijl NVWA en alle functionaliteiten daarbinnen. Erkende programmeur door Microsoft, waardoor gemaakte sjablonen kunnen worden voorzien van een erkende handtekening. Ervaring met de huisstijl-methodiek van de NVWA is een belangrijk pluspunt

GEDRAGSKENMERKEN

Meedenkend, oplossingsgericht en goede communicatieve vaardigheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten