Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Productowner
Reacties
0
Bekeken
287
Status
Gesloten
Referentie
20118231

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 162 opdrachten
 • KPN Consulting 237 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118231 Tijdelijke inhuur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Productowner.

Opdracht omschrijving

De opdrachtgever is zowel een advies- als uitvoeringsorganisatie voor de wettelijke ziektekostenverzekeringen: de Zvw en de Wlz. De opdrachtgever heeft een belangrijk aandeel in het op peil houden van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg. Het belang van een goede informatievoorziening is de afgelopen jaren sterk toegenomen: klant- en werkproces worden in toenemende mate ondersteund door de kwaliteit en toegankelijkheid van de onderliggende informatie. Verder is informatie ook bepalend bij het tot stand komen van beleidskeuzes, het verantwoorden van bestedingen en het sturen van de ketens. Het is daarom van belang dat alle partijen in de keten met elkaar intensief samenwerken om de inrichting en onderlinge samenhang van de informatievoorziening én onderliggende technische voorzieningen te borgen.
Als het gaat om de informatievoorziening maken ketenpartners van de opdrachtgever gebruik van de standaarden iWlz, iWmo en iJw. Er is een integrale informatievoorziening nodig omdat door de veranderingen in de zorg klanten met een zorg- en ondersteuningsvraag in toenemende mate te maken zullen krijgen met meerdere ketens/organisaties. Interoperabiliteit van systemen en gegevens over de verschillende domeinen heen is dan ook belangrijk om klanten integraal te kunnen ondersteunen. Het doel van een integrale informatievoorziening is een keten waarin zowel klant als professional optimaal worden ondersteund door de informatievoorzieningfunctie en waarbij de beschikbare informatie beleid, sturing en verantwoording mogelijk maakt. Hierdoor kunnen administratieve lasten worden verlaagd, professionals klanten beter ondersteunen en krijgen cliënten gebruikersgemak en inzicht als het gaat om Wlz, Wmo en/of Jeugdwet dienstverlening.
De opdrachtgever is een onafhankelijke en deskundige beheerder van standaarden en keteninformatisering. Dit doet het opdrachtgever voor ketenpartners binnen Wlz en sinds kort ook voor ketenpartners binnen de Wmo en de Jeugdwet. Om deze taak te vervullen ontwikkelt en onderhoudt de opdrachtgever producten en diensten waarmee de keteninformatisering wordt gerealiseerd. Dit wordt gedaan in een team van ongeveer 12 mensen dat in het afgelopen jaar flink gegroeid is. De opdrachtgever is op zoek naar een productowner die kan ondersteunen bij de groeiende werkzaamheden.

Omschrijving van opdracht, beschrijving van werkzaamheden

Bij de opdrachtgever is het Beheerteam iStandaarden verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de standaarden iWlz, iWmo en iJw. Naast de standaarden beheert het team ook een aantal ondersteunende diensten (applicaties), benodigd voor de keteninformatisering. Juist voor deze ondersteunende diensten is het team op zoek naar een productowner. De productowner is betrokken bij het opstellen van nieuwe specificaties, het beheer en het accepteren van nieuwe en bestaande implementatie ondersteunende diensten en services. Met technisch en praktisch inzicht en kennis begeleidt de productowner het volledige proces van opstellen specificaties tot de oplevering van de dienst/service, waaronder coördinatie van testfase.

Daarnaast kan de productowner betrokken worden bij kortdurende projecten en is er extern contact met samenwerkingspartners.
Van de productowner wordt een proactieve rol verwacht wanneer het gaat om de toepassing van technologische ontwikkelingen in de vorm van nieuwe ideeen, nieuwe ontwerpen en nieuwe initiatieven.

Functie Eisen

1 HBO of universitaire opleiding
2 Kennis van de Wlz, Wmo & Jeugdwet
3 Kennis van iStandaarden
4 Aantoonbaar netwerk in de Wlz, Wmo en Jeugdwet keten
5 Aantoonbare ervaring met opstellen van specificaties
6 Achtergrond in de zorg en ondersteuning

Functiewensen

 • Ervaring als product owner

 • Ervaring met keten standaardisatie

 • Ervaring met projecten in de zorgdomeinen

 • Ervaring n met XML

 • Ervaring met adviseren over specificaties, testfase, documentatie en eindproducten.

Competenties

 • planning en projectmatig werken

 • adviesvaardig (kan adviseren over specificaties, testfase, documentatie en eindproduct)

 • communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk

 • representatief voorkomen

 • neemt verantwoordelijkheid voor het resultaat

 • kwaliteitsgericht

 • flexibel

 • stelt prioriteiten en doelen en heeft visie en handelt hiernaar

 • heeft analytische en sociale vaardigheden om brug te vormen tussen opdrachtgever, ketenpartners, gebruikersorganisaties en IT leveranciers

 • vriendelijk en servicegericht

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

31-07-2016

Optie op verlenging

Ja

Inzet

32 uur per week

Tarief

ca. € 85,-

Sluitingsdatum

02-12-2015

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

08-12-2015

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten