IT Projectleider Het Gelders Huis

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
30
Status
Gesloten
Referentie
Plony Baas

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Voor een eindklant in Arnhem zijn wij op zoek naar een IT Projectleider

Startdatum

04-01-2016

Einddatum

30-06-2016

Uren per week

32

Optie verlenging

Ja

Sluitingsdatum

07-12-2015

Omschrijving

De provincie Gelderland zoekt een zeer stevige, doortastende en resultaatgerichte IT projectleider (minimaal een afgeronde HBO opleiding). Hij/zij is pragmatisch van instelling en is in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen.

De IT projectleider heeft ruime ervaring opgedaan met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van implementatie van pakketten en/of informatievoorziening bij een overheidsorganisatie. Daarnaast beschikt hij/zij over ervaring in het aansturen van diverse partijen, waaronder verschillende onderaannemers. De IT projectleider heeft ervaring opgedaan met het begeleiden cq uitvoeren van projecten waarbij het ontwerpen en realiseren van diverse koppelingen/interfaces een belangrijk aandachtspunt was. Ook is de IT projectleider Prince2 gecertificeerd. Hij/zij beschikt bij voorkeur over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Inhoudelijke CV wensen

De kandidaat beschikt aantoonbaar over een stevige, doortastende persoonlijkheid die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij /zij binnen het programma staat.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting twee voorbeelden waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet. Geef daarbij aan bij welke organisatie(s) de gevraagde ervaring is opgedaan.

De kandidaat beschikt over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting twee voorbeelden waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet. Geef daarbij aan bij welke organisatie(s) de gevraagde ervaring is opgedaan.

Graag zien wij uw cv inclusief motivatie en tarief spoedig tegemoet.

Contact Ormer ICT
Plony Baas

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten