Hoofd Infra & Beheer

Opdrachtgever
Burleson HR Consultancy
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
39
Status
Gesloten
Referentie
NB11HFD

Afrondingstoelichting

waarom kan er maar 1 partij de opdracht plaatsen? Nu heb ik niet de mogelijkheid om kwalitatief goede mensen te vinden. er is nu een monopolie positie. Jammer, als zelfstandige wilde ik graag deze opdracht vervullen en moet het tegen grote partijen afleggen!


TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor mijn klant in Arnhem ben ik per direct voor tenminste 6 maanden op zoek naar een operationeel Hoofd Infra Ontwikkeling en Technisch Beheer.

Het team Infrastructuur Ontwikkeling en Technisch beheer verzorgt diensten op het gebied van infrastructuur architectuur, ontwikkeling, implementatie en beheer van infrastructuur en technisch beheer. Het Hoofd Infrastructuur Ontwikkeling en Technisch Beheer geeft leiding aan het team bestaande uit ongeveer twintig medewerkers.

Infrastructuur Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, het beheer en vernieuwing van de IT-infrastructuur, kantoorautomatisering en telefonie. De omgeving is gebaseerd op de technologie van Microsoft, aangevuld met onder andere Cisco en het VMWare virtualisatie platform. Voor het beheer wordt gebruik gemaakt van op ITIL-gebaseerde processen om de continuïteit en stabiliteit van het landschap te garanderen,

Als hoofd van het team ‘Infrastructuur Ontwikkeling en Technisch Beheer’ ben je hiërarchisch verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het team en de daarbij behorende personele zaken. Tot de verantwoordelijkheden behoren ook het opstellen van de begroting, de bewaking over de budgetten en het behalen van financiële targets. Daarnaast stimuleer en faciliteer je de ontwikkeling van medewerkers en het delen van vakinhoudelijke kennis. Je zorgt voor goede afstemming tussen verschillende afdelingen en verbetertrajecten binnen de gestelde kaders worden opgeleverd. Je werkt aan het invoeren, continueren en verbeteren van methodieken en technieken. De opdracht is mn operationeel leiding geven en zorgdragen dat de dagelijkse zaken up & running blijven.

De harde functie-eisen en competenties

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau bij voorkeur ICT gerelateerde opleiding;

  • Minimaal 6 jaar ervaring als hiërarchisch leidinggevende in een vergelijkbare functie;

  • Ervaring in het werken met methodieken als Lean, Agile, ITIL, ASL en Prince2 (gecertificeerd);

  • Kennis en ervaring met infrastructuur componenten, Microsoft software, cloud-diensten, virtualisatie

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Reactie: Indien je interesse hebt, wil ik je vragen zsm een dedicated profiel naar mij te mailen. Graag vermeld je ook een all in uurtarief. Selectie: De eerste en interessante reacties met een scherp tarief worden maandag 30 november voorgesteld. Kandidaten die op korte termijn kunnen starten en zelfstandig zijn hebben een lichte voorkeur.
Aanvullende info kan bij Norbert Burleson 06-421 21 902

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten