Business Controller senior

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Zeist
Reacties
0
Bekeken
52
Status
Gesloten
Referentie
92150281

Omschrijving

Senior Business controller
 
De functie

Je voert de regie op één van de kernprocessen zoals performance management, stakeholder value management, maand- en kwartaalrapportages of de rolling forecast; Je analyseert complexe financiële en niet-financiële stuurinformatie met betrekking tot de business performance, creëert integraal inzicht en perspectief en adviseert de CFO en RvB hier gevraagd en ongevraagd over; Je onderhoudt het contact met collega’s in de bedrijfsonderdelen en faciliteert de wisselwerking tussen divisies-holding en divisies onderling. Je bereidt rolling forecast reviews tussen de CFO en bedrijfsonderdelen voor en speelt in deze reviews een actieve rol; Je volgt interne en externe trends en ontwikkelingen op het eigen aandachtsgebied, vertaalt dit naar gevolgen en/of mogelijkheden de opdrachtgever; Je neemt vanuit de eigen deskundigheid deel aan projecten of investeringstrajecten in een adviserende en veelal sturende rol;
 
Het profiel

We zijn op zoek naar een kandidaat die zich herkent in onderstaande: -

Succesvol afgeronde WO-opleiding (financieel/bedrijfseconomische richting), bij voorkeur aangevuld met een post-doc opleiding (RC/RA); - Ervaring met financiële besturing binnen een verzekeraar en bij voorkeur actuele kennis van de werking van een levens- en pensioenverzekeraar; - kennis van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied is een must (o.a. wet- regelgeving); - cijfermatig inzicht om de financiële impact (P&L en economisch) van beleidskeuzes te bepalen; ervaring als gesprekspartner en raadgever van senior management/directie; - minimaal 8 jaar recente en relevante werkervaring in de rol van zelfstandig werkend business controller.

Jouw afdeling

Planning & Control ondersteunt de CFO en Raad van bestuur bij de besturing van het bedrijf. Om dit te realiseren voert het team de regie op kernprocessen van de Planning & Control cyclus, zoals de Rolling Forecast, performance management, maand-/kwartaalrapportages alsmede de reviews met de bedrijfsonderdelen. Onze Business Controllers fungeren in algemene zin als autonome kritische business partners die een bijdrage leveren aan beleidsontwikkeling, operationaliseren van beleid en besluitvorming.

Locatie

Zeist

Startdatum

Z.s.m.

Einddatum

16 mei 2016

Aantal uur

38 uur per week

Uurtarief

Tussen de € 75,00 en € 85,00 inclusief reiskosten

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag uiterlijk 30 november 10:00 uur je cv + motivatie toegespitst op de functie en een all-in uurtarief.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten