Testcoordinator

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
251
Status
Gesloten
Referentie
20118236

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118236 Tijdelijke inhuur

Voor de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een Testcoordinator.

Opdracht omschrijving

Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk. De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ICT-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middellen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak. Sinds begin 2015 is de afdeling I&A zich aan het voorbereiden voor het uitbesteden van activiteiten. Voor de projectenorganisatie betekent dit dat er op een andere manier aandacht moet zijn voor testen binnen de diverse projecten.
Hiervoor is een generieke testaanpak voor I&A opgesteld die op dit moment wordt geïmplementeerd.

Profiel Kandidaat

De provincie Gelderland zoekt een stevige, doortastende en resultaatgerichte testcoördinator die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij/zij binnen de organisatie staat. Hij/zij is pragmatisch van instelling en is in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen en is tevens in staat om te gaan met weerstand. De testcoördinator beschikt over een transparante wijze van communiceren en kan daarbij goed met andere disciplines
samenwerken en op elk moment inzicht geven in de voortgang van de werkzaamheden.

De testcoördinator die we zoeken voldoet daarnaast aan het volgende profiel

 • Ruime ervaring opgedaan in het voorbereiden en uitvoeren van testactiviteiten bij diverse organisaties. De nadruk moet vooral gelegen zijn in een combinatie van uitvoerende testactiviteiten en het continue verbeteren van de testprocessen.

 • Gedurende de afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan in het implementeren van (ICT) optimalisaties binnen diverse (ICT) ketens en in staat om ketenregie toe te passen om zodoende de (ICT en lijn) organisatie meer lean te maken. Deze ervaring opgedaan vanuit het vakgebied testen.

 • Minimaal 8 jaar meegewerkt aan projecten waar bij hij/zij organisaties heeft geholpen met het implementeren van testautomatisering, waarvan minimaal 4 jaar hands-on ervaring met testautomatisering in een uitvoerende rol.

 • Eén of meerdere certificeringen op het gebied van testen (zoals TMap, ISEB, ISTQB).

 • Kennis en ervaring met markstandaarden op het gebied van testautomatiseringstools is een pré. Tevens deze kennis kunnen vertalen naar oplossingen die bij de provincie passen.

 • Ruime ervaring op het gebied van de verschillende testmethodieken, bij voorkeur bij een overheidsorganisatie.

 • Ervaring in het begeleiden cq. coachen van interne testmedewerkers.

Functie eisen

 1. De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van ICT en/of bedrijfskunde.

 2. De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 10 jaar ervaring opgedaan in het voorbereiden en uitvoeren van testactiviteiten bij diverse organisaties. De nadruk moet vooral gelegen zijn in een combinatie van uitvoerende testactiviteiten en het continue verbeteren van de testprocessen.

 3. De kandidaat heeft gedurende de afgelopen 5 jaar (2010 - 2015) aantoonbaar ervaring opgedaan in het implementeren van (ICT) optimalisaties binnen diverse (ICT) ketens. De kandidaat is in staat om ketenregie toe te passen om zodoende de (ICT en lijn) organisatie meer lean te maken. De kandidaat heeft deze ervaring opgedaan vanuit het vakgebied testen.

 4. De kandidaat heeft de minimaal 8 jaar meegewerkt aan projecten waar bij hij/zij organisaties heeft geholpen met het implementeren van testautomatisering. Hiervan moet de kandidaat minimaal 4 jaar hands-on ervaring hebben met testautomatisering in een uitvoerende rol

 5. De kandidaat beschikt aantoonbaar over één of meerdere certificeringen op het gebied van testen (zoals TMap, ISEB, ISTQB).

Functie wensen

 1. De kandidaat beschikt aantoonbaar over een stevige, doortastende persoonlijkheid die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij/zij binnen de organisatie staat.

 2. De kandidaat beschikt aantoonbaar over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

 3. De kandidaat heeft aantoonbare kennis en ervaring met markstandaarden op het gebied van testautomatiseringstools. De kandidaat moet deze kennis kunnen vertalen naar oplossingen die bij de provincie passen.

 4. De kandidaat is aantoonbaar resultaat- en pragmatisch gericht en in staat om te gaan met weerstand.

 5. De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring bij een overheidsorganisatie op het gebied van de verschillende testmethodieken.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Arnhem

Startdatum

04-01-2016

Duur

30-06-2016

Optie op verlenging

4 maal 6 maanden

Inzet

12-24 uur per week

Tarief

ca. € 75,-

Sluitingsdatum

07-12-2015

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

15-12-2015

Intakegesprek

maandag 14 december 2015.

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-11-2015 19:12
  Plaats
  Nijmegen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten