Testcoördinator

Opdrachtgever
Synopsis IT Services
Geplaatst op
26-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
17
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 30 opdrachten
  • KPN Consulting 241 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Functie

Testcoördinator

Locatie

Arnhem

Start

04-01-2016

Eind

30-06-2016

Uren per week

12-24 uur

Opdracht omschrijving

Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ICT-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middellen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.

Sinds begin 2015 is de afdeling I&A zich aan het voorbereiden voor het uitbesteden van activiteiten. Voor de projectenorganisatie betekent dit dat er op een andere manier aandacht moet zijn voor testen binnen de diverse projecten. Hiervoor is een generieke testaanpak voor I&A opgesteld die op dit moment wordt geïmplementeerd.

Kandidaat omschrijving

De provincie Gelderland zoekt een stevige, doortastende en resultaatgerichte testcoördinator die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij/zij binnen de organisatie staat. Hij/zij is pragmatisch van instelling en is in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen en is tevens in staat om te gaan met weerstand. De testcoördinator beschikt over een transparante wijze van communiceren en kan daarbij goed met andere disciplines samenwerken en op elk moment inzicht geven in de voortgang van de werkzaamheden.

De testcoördinator die we zoeken voldoet daarnaast aan het volgende profiel

Ruime ervaring opgedaan in het voorbereiden en uitvoeren van testactiviteiten bij diverse organisaties. De nadruk moet vooral gelegen zijn in een combinatie van uitvoerende testactiviteiten en het continue verbeteren van de testprocessen.
Gedurende de afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan in het implementeren van (ICT) optimalisaties binnen diverse (ICT) ketens en in staat om ketenregie toe te passen om zodoende de (ICT en lijn) organisatie meer lean te maken. Deze ervaring opgedaan vanuit het vakgebied testen.
Minimaal 8 jaar meegewerkt aan projecten waar bij hij/zij organisaties heeft geholpen met het implementeren van testautomatisering, waarvan minimaal 4 jaar hands-on ervaring met testautomatisering in een uitvoerende rol.
Eén of meerdere certificeringen op het gebied van testen (zoals TMap, ISEB, ISTQB).
Kennis en ervaring met markstandaarden op het gebied van testautomatiseringstools is een pré. Tevens deze kennis kunnen vertalen naar oplossingen die bij de provincie passen.
Ruime ervaring op het gebied van de verschillende testmethodieken, bij voorkeur bij een overheidsorganisatie.
Ervaring in het begeleiden cq. coachen van interne testmedewerkers.

CV eisen

De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van ICT en/of bedrijfskunde.

Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.
De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 10 jaar ervaring opgedaan in het voorbereiden en uitvoeren van testactiviteiten bij diverse organisaties. De nadruk moet vooral gelegen zijn in een combinatie van uitvoerende testactiviteiten en het continue verbeteren van de testprocessen.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) een recente opdracht/project in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet. Graag specifiek de naam van de organisaties benoemen.
De kandidaat heeft gedurende de afgelopen 5 jaar (2010 - 2015) aantoonbaar ervaring opgedaan in het implementeren van (ICT) optimalisaties binnen diverse (ICT) ketens. De kandidaat is in staat om ketenregie toe te passen om zodoende de (ICT en lijn) organisatie meer lean te maken. De kandidaat heeft deze ervaring opgedaan vanuit het vakgebied testen.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) twee recente opdrachten/projecten in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.
De kandidaat heeft de minimaal 8 jaar meegewerkt aan projecten waar bij hij/zij organisaties heeft geholpen met het implementeren van testautomatisering. Hiervan moet de kandidaat minimaal 4 jaar hands-on ervaring hebben met testautomatisering in een uitvoerende rol.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) twee opdrachten/projecten in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.
De kandidaat beschikt aantoonbaar over één of meerdere certificeringen op het gebied van testen (zoals TMap, ISEB, ISTQB).

Benoem de naam van het opleidingsinstituut/de cursus, de plaats en het jaar van certificering.

Inhoudelijke CV wensen

De kandidaat beschikt aantoonbaar over een stevige, doortastende persoonlijkheid die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij/zij binnen de organisatie staat.
Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting twee voorbeelden waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet. Geef daarbij aan bij welke organisatie(s) de gevraagde ervaring is opgedaan. 25 %

De kandidaat beschikt aantoonbaar over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.
Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting twee voorbeelden waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet. Geef daarbij aan bij welke organisatie(s) de gevraagde ervaring is opgedaan. 25 %

De kandidaat heeft aantoonbare kennis en ervaring met markstandaarden op het gebied van testautomatiseringstools. De kandidaat moet deze kennis kunnen vertalen naar oplossingen die bij de provincie passen.
Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting twee voorbeelden waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet. Geef daarbij aan bij welke organisatie(s) de gevraagde ervaring is opgedaan. 20%

De kandidaat is aantoonbaar resultaat- en pragmatisch gericht en in staat om te gaan met weerstand.
Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting een voorbeeld waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet. Geef daarbij aan bij welke organisatie(s) de gevraagde ervaring is opgedaan. 20%

De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring bij een overheidsorganisatie op het gebied van de verschillende testmethodieken.
Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting een voorbeeld waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet. Geef daarbij aan bij welke organisatie(s) de gevraagde ervaring is opgedaan. 10%

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten