Scrum-teamlid realisatie

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nijmegen
Reacties
0
Bekeken
330
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Nijmegen + mogelijk enkele ander locaties in Gelderland zijn we op zoek naar een Scrum-teamlid realisatie

Er is gekozen om een informatievoorziening te realiseren voor de 7 omgevingsdiensten in Gelderland op basis van een Scrum-aanpak. Daarbij is ervoor gekozen om in sprints van 3 weken, gedurende 2 dagen per week als scrumteam gezamenlijk te komen tot (tussen-)producten die bijdragen aan deze gezamenlijke informatievoorziening. Er zal sprake zijn van selectie van bestaande en/of aanbesteding van verschillende componenten van de informatievoorziening.

De bedoelde informatievoorziening zal o.a. bestaan uit een gegevensverzameling (van VTH-objecten), een zaak-/documentsysteem, een workflowsysteem voor behandeling van complexe vergunningverlening en toezicht/handhaving en geo-componenten

Binnen het scrumteam zal de projectmedewerker meewerken aan alle voorkomende taken, waarbij vooral een beroep gedaan zal worden op de specialisatie als deskundige op het terrein van zaak- en documentbeheer en aanbesteding.

Kandidaat omschrijving

De kandidaat moet beschikken over een ruime ervaring in het werken en implementeren van zaak- en documentsystemen, bij voorkeur bij omgevingsdiensten.
Vanwege de taak binnen het scrumteam wordt gevraagd om een echte teamplayer.

Eisen

Opleiding op HBO+-niveau
Ruime ervaring op het terrein van systeemimplementaties (minimaal 3 implementatie projecten) van zaak- / documentsystemen
Werkervaring bij Omgevingsdienst/RUD van ten minste 1 jaar in relevante rol.
Ervaring in het werken in een agile projectomgeving (SCRUM aanpak), bij voorkeur in een niet specifiek systeemontwikkeltraject.
Ervaring op het vlak van Europese aanbesteding.
Kennis van landelijke ontwikkelingen op het terrein van de nieuwe omgevingswet c.a
inhoudelijke kennis van het vergunningverlening- en toezicht/handhavingsproces binnen omgevingsdiensten

Locatie

Nijmegen

Uren

16

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

31-12-2016

Deadline

08-12-2015 12:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten