Senior Projectleider Informatievoorziening

Intermediair
Keizer Recruitment
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
70
Op locatie
Heerhugowaard
Reacties
0
Bekeken
411
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Senior Projectleider Informatievoorziening

Er is een omvangrijk projectportfolio opgesteld op basis van het informatiebeleidsplan HHNK. Projecten variërend van gegevensbeheer, aansluiting basisregistraties, projectbeheer, financiën tot upgrade basisinfrastructuur.

Voor een aantal projecten binnen deze portfolio zoeken wij een ervaren projectmanager met affiniteit met geografische informatiesystemen.

Taken

Managen van grote en complexe informatievoorzieningprojecten en systeem implementaties met verschillende complexiteit en dynamiek;Verantwoordelijk voor opstellen plan van aanpak inclusief businesscase, risicoanalyse en planning;Realisatie en aansturing van projecten of het programma;Bewaken totaalplanning en detailplanning (doorlooptijd, budget en kwaliteit) van de verschillende activiteiten en bijsturen aan de hand van ontwikkelingen, andere lopende projecten en de afstemming met derden;Opstellen voortgangsrapportages;Zorg dragen voor samenwerking met opdrachtgevers, betrokken partijen en stakeholders voor het behalen en accepteren van de projectdoelen en resultaten;Implementeren van processen, procedures en richtlijnen en hulpmiddelen in de projectorganisatie;Verantwoordelijk voor samenstellen multidisciplinaire projectteams, aansturen, begeleiden en coachen van projectmedewerkers;Zorg dragen voor de eindoplevering van de verschillende projecten en overdragen aan de opdrachtgever.

Bijzonderheden

Geen.

Verantwoordelijkheden

Verantwoording afleggen aan de opdrachtgevers van de verschillende projecten over de voortgang en de bijzonderheden.

Doelstelling

Voorbereiden en realiseren van de verschillende projecten binnen de vooraf gestelde randvoorwaarden ten aanzien van doorlooptijd, budget en kwaliteit.

Leidinggevende taken

Nee.

Contacten

Intern: Opdrachtgever, teamleider IBAP, management I&A en leden projectteams.

Extern: Collega-waterschappen en leveranciers.

Inzet in de lijn of project

Project(en)

Competenties

Resultaatgericht, omgevingsbewust, analytisch. Realistisch, daadkrachtig, doortastend en sterk in verbinden. Klantgerichte aanpak, gevoel voor verschillende en tegenstrijdige belangen en partijen. Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Inhoudelijke CV eisen

U voegt een CV van maximaal 5 pagina's A4 toe. Het CV is in het Nederlands gesteld. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dient u, indien van toepassing, bij alle eisen en wensen de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en wensen ZAL leiden tot uitsluiting.

Minimaal een erkende, afgeronde HBO-opleiding in een relevante studierichting, bijv. op het gebied van informatica of bedrijfskunde. U dient het gevraagde diploma toe te voegen.

Gecertificeerd Prince 2 practitioner of gelijkwaardig. U dient het gevraagde diploma / certificaat toe te voegen.

Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 10 jaar in de functie van senior projectleider conform de gestelde taak.

Aantoonbare toepassing van een projectmanagementmethodiek bij de uitvoering van tenminste 3 informatievoorziening projecten, elk met een omvang van tenminste € 200.000.

Inhoudelijke CV wensen

30 %

Aantoonbare ervaring met geografische informatievoorziening.

25 %

Aantoonbare ervaring met een servicegerichte informatie architectuur.

10 %

Aantoonbare ervaring met informatie- en business analyses/opstellen business cases.

10 %

Aantoonbare ervaring met het landelijk stelsel van basisregistraties.

10 %

Aantoonbare ervaring met tenminste 3 informatievoorziening projecten met een omvangrijke procesverandering als projectleider. Elk met een omvang van tenminste € 200.000.

10 %

Ervaring in het werken voor overheidsorganisaties (in dienstverband dan wel op projectmatige basis).

5 %

Ervaring in het werken voor een waterbeheerder.

Reageer met CV en motivatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten