Projectleider bestuurlijk besluitvormingsproces

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
1
Bekeken
340
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

11-12-2015 om 10:00 uur

Bij de gemeente wordt geïnvesteerd in het digitaal en papierloos werken. Een van de trajecten die hiervoor loopt is het project (digitalisering) besluitvorming. Dit project heeft als doel om de (bestuurlijke) besluitvormingsprocessen te digitaliseren (inclusief de implementatie van de digitale handtekening) en het implementeren van de nieuwe werkwijze in de organisatie. Het resultaat daarvan vindt zijn weerslag in het zaak- en documentmanagementsysteem (en recordmanagementsysteem en e-Depot ten behoeve van de archivering).

Dit traject is uitgewerkt in een projectplan. Wij zoeken een projectleider die invulling geeft aan dit projectplan.

Je bent een ervaren, enthousiaste, flexibele projectleider die goed in staat is om de verbinding tussen de vakafdeling en de ICT te leggen.
Je hebt oog voor het werken onder ICT architectuur en je houdt tevens de belangen van de klant in het oog. Je hebt een ‘vrije’, praktische rol en zit niet in een bepaalde teamstructuur. Dit maakt dat je focus hebt, verbindingen tussen teams kunt leggen en resultaatgericht bezig kunt zijn. Je legt direct verantwoording af aan de teamleider Informatie management en je bent tevens haar sparringpartner. Bij de ontwikkeling en implementatie van het een en ander werk je intensief samen met de ICT architect, i-adviseur en specialisten binnen de afdeling Informatie management.
Je neemt zelf initiatief, signaleert kansen en weet daar naar te handelen. Verder ben je in staat betrokkenen te mee te nemen en te overtuigen van het doel en het belang van de genomen initiatieven.

Functie eisen

Eisen
-afgeronde academische opleiding in het Informatiemanagement/ICT
-minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar als projectleider bij (digitalisering) besluitvormingsproces met behulp van Sharepoint en IBabs, adeptia en CRM
-minimaal 3 jaar werkervaringn in de afgelopen 5 jaar, als projectleider in ICT / Informatiemanagement binnen een gemeente

Wensen
-werkervaring met de Prince2 Practitioner methode
-werkervaring met ITIL Changemanagement
-aantoonbare werkervaring met zaakgericht werken binnen de gemeentelijke overheid
-aantoonbare werkervaring met projectleiding in een 100.000+ gemeentelijke organisatie

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  04-12-2015 09:44
  Plaats
  Venlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten