Settlement Specialist

Opdrachtgever
Ajilon IT (onderdeel van Adecco)
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
8
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

De functie
Als Settlements Specialist maak je onderdeel uit van het team Operations. Dit team is verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige beleggingsadministratie, zodat deze als input kan dienen voor rapportages en performance & riskmeting .

Als specialist ben je verantwoordelijk voor de tijdige, juiste en volledige verwerking van complexe derivaten- en effectentransacties. De financiële belangen zijn groot en er wordt een direct beroep gedaan op jouw analytische kwaliteiten. Je draagt zorg voor het gehele settlementproces, waarbij je eventuele afwijkingen en fouten identificeert en onderliggende operationele risico's in kaart brengt. Omdat het vakgebied in hoog tempo evolueert, is sprake van een sterk dynamische werkomgeving. Dat betekent dat er veel ruimte is voor innovatie. Zo bedenk en faciliteer je systemen waarmee grote transactievolumes kunnen worden verwerkt en lever je een projectmatige bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe beleggingsinstrumenten. Als Settlements Specialist heb je intensief contact met brokers, custodians, fundmanagers, accountants en andere financiële professionals.

Het profiel
Als Settlements Specialist heb je een afgeronde HBO opleiding. Je hebt voldoende analytisch vermogen en hebt affiniteit met informatiesystemen. Uiteraard heb je meerdere jaren relevante en aantoonbare werkervaring met vermogensbeheer en binnen de financiële wereld. Als persoon ben je te omschrijven als een teamspeler met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent flexibel, nauwkeurig, integer en resultaatgericht. Je werkt zelfstandig en bent assertief. Een hands on mentaliteit is een vereiste. Kennis van SimCorp Dimension en OMGEO is een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten