Citrix Solution Architect

Opdrachtgever
Dunit BV
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
82,50
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
160
Status
Gesloten
Referentie
247581-48

Afrondingstoelichting

gesloten


Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Citrix Solution Architect met recente Citrix kennis en kunde, die als hoofdontwerper/solution architect verantwoordelijk wordt in de ontwerpfase voor het opstellen van een ontwerp voor de vervanging van het Citrix Infrastructuur ten behoeve na op afstand te kunnen werken. Daarnaast zal hij/zij ook betrokken worden bij de realisatie (proof of concepts alsmede uiteindelijke bouw) en implementatiefase. Een hands-on opstelling is derhalve essentieel. Tevens zal hij/zij inhoudelijk het technische projectteam aansturen.

Binnen de divisie ICT is de sectie Infrastructuur verantwoordelijk voor: De ontwikkeling, integratie en implementatie van (basis) infrastructuur Het up-to-date houden van de infrastructuur Optimaal inzetten van infrastructuur (beschikbaarheid, performance en capaciteit) Ondersteuning Front Office en Applicaties Ontwerpen, implementeren en toetsen van beveiligingsmaatregelen. De Windows groep is verantwoordelijk voor VMware-cluster en de Virtuele Microsoft systemen. Daarnaast beheren zij naast het OS Windows, waaronder honderden fysieke windows servers, ook de virtualisatie software VMWare, de WOA en WOK omgeving met o.a. Citrix en de Cellera file serving en Applicatie Virtualisatie.

Functie-eisen

Kennis nodig van: Citrix Xenapps 7.6, Citrix XenDesktop 7.6, Citrix Netscalers, Citrix Provisioning Service 6.1, StoreFront 3.1
Ervaring in het schrijven van technisch ontwerpdocumentatie is vereist.

Gewenst

RES WSM en VMWare

Competenties

Teamplayer, motivator, helicopterview, analytisch, communicatief

Bijzonderheden
CV volledig in het Nederlands
CV maximaal 7 pagina's
Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de selectie
Bij selectie van de kandidaat moet een geldige VOG aangevraagd worden/worden overlegd. Aanvraagformulier wordt verstrekt door de klant.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten